Mijn Deur Van Staal

LOFT DEUREN

Loft deuren, ook wel bekend als schuifdeuren of barn doors (schuurdeuren), zijn een specifiek type deuren met een uniek ontwerp en functionaliteit. Ze zijn geïnspireerd op deuren die vaak in oude lofts, schuren en boerderijen te vinden zijn, vandaar de naam “loftdeuren”. Deze deuren worden steeds populairder in moderne interieurs vanwege hun esthetische aantrekkingskracht en ruimtebesparende eigenschappen.

Vanaf € 1195,- incl. BTW
Mijn Deur Van Staal

Loft deuren ook wel schuifdeuren genoemd

Schuifdeuren worden ook wel  loft deuren genoemd en zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen, waaronder enkele deuren, dubbele deuren, paneeldeuren en glazen deuren. Deze diversiteit maakt het mogelijk om loftdeuren aan te passen aan de esthetiek van je interieur. Zo worden loft deuren ook vaak gebruikt als roomdivider. Het meest voorkomend is een stalen scheidingswand met deze schuifdeuren tussen de woonkamer en een eetkamer. Ze bieden privacy en visuele scheiding zonder de openheid van de ruimte volledig te verliezen.

Mijn Deur Van Staal

Een loft deur in je interieur

Loft deuren kan je bij ons bedrijf kopen en maken wij op maat. Je kan helemaal zelf kiezen wat je ontwerp zal worden.

Geef ons jouw wensen door en creëer zo jouw eigen unieke stalen deur. De mogelijkheden van stalen scharnierdeuren zijn dan ook eindeloos. Zo kun je kiezen uit verschillende vlakdelen en kun je er ook voor kiezen om je deur te laten poedercoaten in een gewenste kleur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze projecten.

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Mijn Deur Van Staal

Scharnierdeuren kopen?
Kom eens langs!

Ben jij ook van plan om stalen scharnierdeuren te kopen? Kom dan eens langs in de showroom en ontdek meer over deze deuren. Heb je andere vragen of ben je misschien op zoek naar een stalen binnendeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@mijndeurvanstaal.nl of te bellen naar 030-2374000.