Mijn Deur Van Staal

Ronde stalen deuren

Ronde stalen deuren worden ook wel toogdeuren genoemd. Dit zijn deuren die aan de bovenkant afgerond zijn. Als je al een opening hebt die rechthoekig of vierkant is dan kan je dit effect ook creëren door gebruik te maken van organische vormen binnen het ontwerp. Zo kan je kiezen voor een ronde greep, rondingen binnen het design of meerdere speelse rondingen door elkaar heen.

Vanaf € 1195,- incl. BTW
Mijn Deur Van Staal

Ronde stalen deuren op maat gemaakt

Organische vormen, ze worden steeds meer toegepast binnen allerlei soorten interieur. Je ziet de rondingen dan ook op allerlei manier terugkomen in huis. Zo kun je denken aan ronde vloerkleden, afgeronde keukenkasten en zelfs keukenbladen die in een mooie vorm gesneden worden, ronde schilderijen, spiegels en noem maar op. Ook wij kunnen deze sierlijke vormen op allerlei manieren in onze stalen deuren verwerken. De rondingen geven een speels effect op het interieur. Op een sfeervolle manier doorbreek je hiermee de harde lijnen in je huis. 

Van een halve ronding in een enkele stalen deur tot een volledige ronding in een dubbel stalen deur. Liever een golvend effect in je deur? Ook dit is mogelijk. Omdat wij altijd maatwerk maken is geen ontwerp te gek!

Mijn Deur Van Staal

Toogdeuren, elegant en harmonieus

Toogdeuren, ook wel boogdeuren genoemd, zijn deuren met een specifiek ontwerp waarbij de bovenkant van de deur een gebogen of halfronde vorm heeft in plaats van een rechte bovenkant. Deze boogvormige deuren worden vaak gebruikt om een architectonisch element toe te voegen aan een ruimte en hebben vaak een traditionele of klassieke uitstraling.

Dus ben jij op zoek naar nog meer inspiratie? Bezoek onze Instagram pagina @mijndeurvanstaal.nl. Daar zie je dagelijks de mooiste designs en maatwerk stalen deur projecten voorbijkomen.

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Mijn Deur Van Staal

Scharnierdeuren kopen?
Kom eens langs!

Ben jij ook van plan om stalen scharnierdeuren te kopen? Kom dan eens langs in de showroom en ontdek meer over deze deuren. Heb je andere vragen of ben je misschien op zoek naar een stalen binnendeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@mijndeurvanstaal.nl of te bellen naar 030-2374000.