Organische vormen 😍

Organische vormen, ze worden steeds meer toegepast binnen allerlei soorten interieur. Je ziet de rondingen dan ook op allerlei manier terugkomen in huis. Zo kun je denken aan ronde vloerkleden, afgeronde keukenkasten en zelfs keukenbladen die in een mooie vorm gesneden worden, ronde schilderijen, spiegels en noem maar op. Ook wij kunnen deze sierlijke vormen op allerlei manieren in onze stalen deuren verwerken. De rondingen geven een speels effect op het interieur. Op een sfeervolle manier doorbreek je hiermee de harde lijnen in je huis. 

Van een halve ronding in een enkele stalen deur tot een volledige ronding in een dubbel stalen deur. Liever een golvend effect in je deur? Ook dit is mogelijk. Omdat wij altijd maatwerk maken is geen ontwerp te gek!

Dus ben jij op zoek naar nog meer inspiratie? Bezoek onze Instagram pagina @mijndeurvanstaal.nl. Daar zie je dagelijks de mooiste designs en maatwerk stalen deur projecten voorbijkomen.

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.