Stalen deuren in kleine ruimtes

Oplossingen voor stalen deuren in kleine ruimtes

Kleine ruimtes kunnen eng zijn voor mensen, ze kunnen benauwd aanvoelen. Door slimme ontwerpmanieren en interieurkeuzes kan een kleine ruimte getransformeerd worden tot een uitnodigende en fijn ruimte. Door verschillende oplossingen met gebruik van stalen deuren kan een ruimte ruimtelijker worden aangevoeld. Stalen deuren plaatsen in een kleine ruimte is een van de meest efficiëntere manieren om er toch een fijne ruimte van te maken. In deze blog wordt verteld hoe een stalen deur gebruikt kan worden en hoe een stalen deur oplossingen kan bieden om een ruimte fijner aan te laten voelen.

Stalen deuren in kleine ruimtes

Stalen deuren als ruimtebesparende oplossing

In kleine ruimtes is het heel belangrijk om ruimte te besparen. Normale deuren kunnen snel veel wand- of vloerruimte innemen, Mijn Deur van Staal biedt daarvoor een goede oplossing met hun stalen deuren. Stalen deuren zijn slank en hebben weinig ruimte nodig om geopend te worden, als we het hebben over taatsdeuren is het helemaal ideaal want die kunnen aan beide kanten geopend worden maar stalen schuifdeuren zijn natuurlijk ook perfect voor een kleine ruimtes want die schuiven langs de muur weg zodat de deur geen draaicirkel heeft. Zo bieden stalen deuren meerdere oplossing voor kleine ruimtes. Wij komen wel altijd inmeten als u een stalen deur wilt dus we zien altijd de situatie en daaruit kunnen we ook bepalen wat handig is om te doen. Misschien een stalen taatsdeur of toch een stalen schuifdeur. Mijn Deur van Staal biedt hulp en oplossingen voor stalen deuren in kleine ruimtes.

Optimaliseren van licht en lucht

Natuurlijk is het heel belangrijk om goed licht en lucht in een kleine ruimte te hebben. Daarvoor biedt een stalen deur ook oplossingen. Als het licht goed is, is een ruimte gelijk uitnodigend en lucht in een ruimte is goed werkend om benauwdheid tegen te gaan. Stalen deuren bieden ook daarin een hele goede oplossing. Onze stalen deuren zijn beschikbaar met hele grote, glazen panelen die heel veel licht laten doorstromen uit de gang of andere ruimtes. Ook zijn stalen deuren goed voor de verbinding tussen verschillende ruimtes. Dat geeft ook gelijk een minder benauwd gevoel als je zo’n ruimte ziet of erbinnen stapt. Als er veel licht is en het open lijkt door de stalen deur betekent het ook dat de ruimte gelijk groter wordt ingeschat. Dat is dus echt een oplossing om een ruimte groter te laten lijken door stalen deuren. Als u wilt dat er genoeg lucht is kunt u het beste een stalen schuifdeur kopen, als u die een stukje openzet en dan nog een raampje of ventilatierooster is er meer dan genoeg luchtstroom om een kleine ruimte genoeg lucht te geven. Super veel voordelen en oplossingen in kleine ruimtes met stalen deuren.

Creatieve toepassingen en indelingen

Doordat er in stalen deuren super veel opties zijn is het een mogelijkheid om creatief met de mogelijkheden om te gaan. In kleine appartementen kan een schuifdeur een scheiding vormen tussen de keuken en een slaapkamer terwijl de ruimtes dan nog steeds verbonden zijn. Ook hebben we stalen inklapdeuren die een soort flexibele wand vormen voor bijvoorbeeld een washok. Mijn Deur van Staal probeert zo overal aan te denken met oplossingen in stalen deuren voor elke ruimte in een huis. Ook is er door de grote glazen, stalen deuren een vorm van geluidsdemping en energiebesparing maar nog steeds lijkt de ruimte groter en word het verlicht door de andere ruimte. Zo bieden stalen deuren oplossingen in kleine ruimtes om het wel verlicht te maken maar stalen deuren zorgen er dus ook voor dat er afscheiding is en dat de energierekening niet te hoog wordt.

Contact

Bent u nu benieuwd wat we te bieden hebben en wat de opties zijn? Kijk op onze website, https://mijndeurvanstaal.nl, en vraag ook een eventuele offerte aan! Voor informatie kunt u mailen naar info@mijndeurvanstaal.nl en u kunt bellen naar 030-2374000. Wilt u inspiratie opdoen en bent u benieuwd naar de deuren dan kunt u het beste onze instagram pagina bekijken, https://www.instagram.com/mijndeurvanstaal.nl/.

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.