Mijn Deur Van Staal

STALEN SCHEIDINGSWANDEN

Een stalen scheidingswand is ideaal voor woningen en kantoren om ruimtes in te delen met behoudt van lichtinval en ruimtelijkheid. Elke stalen wand bij ons wordt met de hand op maat gemaakt en is dus helemaal uniek. Zo kan jij zelf bepalen wat het ontwerp mag zijn. Uiteraard denken wij, w aar nodig, graag met je mee.

Stalen Scheidingswanden

MIJN DEUR VAN STAAL

Wil jij iets unieks? Kies dan voor de stalen scheidingswanden van Mijndeurvanstaal. Onze stalen scheidingswanden zijn te combineren met alle type deuren en worden veel gebruikt als scheiding tussen bijvoorbeeld keuken en woonkamer. Hierdoor creëer jij twee aparte ruimtes en dat uiteraard zonder verlies van lichtinval. Wij maken onze wanden passend in jouw interieur. Zo weet je zeker dat jouw stalen scheidingswand zorgt voor een prachtige toevoeging in jouw droomhuis.

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Bekijk meer projecten
Contact

WE HELPEN JE GRAAG

Meer weten of onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Vianen (dichtbij Utrecht). Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak.

offerte aanvragen
afspraak maken