Mijn Deur Van Staal

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 • Alle maten zijn op de offertes zijn indicatief. De deuren worden in overleg door ons of de klant ingemeten, geproduceerd en gemonteerd.
 • Na opdracht en ontvangst van de aanbetaling worden de werktekeningen ter controle verstrekt.
 • De levertijd bedraagt gemiddeld 6-8 weken na de order bevestiging.
 • Deze offerte is exclusief eventuele breekwerkzaamheden, veiligheids- en bouwkundige voorzieningen.
 • Bouwkundige (afwerking/demontage) werkzaamheden, schilderwerk, stucwerk en kitwerk rondombuitenzijde zijn niet in deze offerte opgenomen.
 • De plek van monteren dient toegankelijk te zijn zonder gebruik van eventuele hijsmiddelen. Eventuelehijswerkzaamheden zijn niet in begrepen in deze offerte. In deze opgave gaan we er vanuit kosteloos te kunnen parkeren en de beschikking te krijgen over elektra en sanitaire voorzieningen.
 • Bij montage van de puien dient de opdrachtgever ervoor zorg te dragen dat er op de locatie waar de puien gemonteerd moeten gaan worden, geen plinten aanwezig zijn aan de wanden en/of plafond. Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Indien eventueel aanwezige plinten i.v.m. de montage alsnog verwijderd moeten worden kan Mijndeurvanstaal.nl niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade als gevolg van het verwijderen van de plinten.
 • Reiskosten maximaal 1 uur voor rekening van mijndeurvanstaal.nl, de overige worden doorberekend.
 • De puien worden gemonteerd aan wanden, plafonds en op vloeren. Deze behoren niet afgewerkt (geschilderd) te zijn als de puien worden gemonteerd. Indien dat wel het geval is kan Mijndeurvanstaal.nl niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele beschadigingen aan wanden, plafonds, vloeren en schilderwerk. Schilderwerk rondom de puien dient afgerond te worden nadat de puien zijn gemonteerd. Dan kan de schilder/aannemer de eventuele naden tussen wand en pui afkitten en kunnen wanden en plafonds definitief afgeschilderd worden. Het afkitten rondom de puien wordt, zoals gezegd, niet gedaan door Mijndeurvanstaal.nl
 • Het is noodzakelijk het glas te plaatsen in een stofvrije omgeving. Het glas zal zo schoon mogelijk opgeleverd worden, maar bij de afwerking van het glas met de kit kan er wat vervuiling achterblijven, dit is aan de opdrachtgever om te reinigen. De doorhardingstijd van de kit is ca. 48 uur, hierna kunnen de eventuele kitresten eenvoudig worden verwijderd.
 • Montage van de puien dient in een passend, haaks, stelkozijn/deugdelijke bouwkundige omgeving te worden gedaan. Indien dit niet het geval is, is er kans o.a. kieren en/of minimale afwijkingen. Hiervoor is Mijndeurvanstaal.nl niet aansprakelijk.
 • Mocht u onverhoopt de sparingen niet tijdig klaar hebben zoals boven beschreven, dan kunt u de afspraak voor het inmeten 24 uur van tevoren kosteloos annuleren
 • Elk product wordt met de hand gemaakt. Afwijkingen, oneffenheden en/of kiertjes zijn karakteristiek voor stalen producten. Elk product is uniek.
Contact

WE HELPEN JE GRAAG

Meer weten of onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Vianen (dichtbij Utrecht). Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak.

offerte aanvragen
afspraak maken