Mijn Deur Van Staal

Stalen scharnierdeuren kopen

Bij Mijndeurvanstaal in Vianen, nabij Utrecht, kun je terecht om stalen scharnierdeuren te kopen. Deze stalen scharnierdeur is de meest voorkomende deur in het huishouden. De deur vind je in 95% van de huishoudens in Nederland. Deze is dus ontzettend populair. Met een scharnierdeur haal je dus iets bijzonders in huis.

Vanaf € 1.095,- excl. BTW
Mijn Deur Van Staal

Stalen scharnierdeuren kopen als ware eyecatcher in je woning

De stalen scharnierdeuren, die je kunt kopen bij Mijn Deur Van Staal, zijn een echte eyecatcher in jouw woning. Onze stalen scharnierdeuren monteren we in een zeer rank kozijn. Standaard zijn onze stalen deuren uitgerust met een vakkundig weggewerkte magneetsluiting en zit er een speciale strip in de sponning, waardoor de deur zacht dichtvalt. Met een stalen deur in de woonkamer ben je verzekerd van een stevig en kwalitatief hoogwaardig draaimechanisme.

Mijn Deur Van Staal

Scharnierdeuren op maat

De scharnierdeuren, die je bij ons bedrijf kunt kopen, maken wij op maat en produceren wij helemaal naar jouw wensen. Geef ons jouw wensen door en creëer zo jouw eigen unieke stalen deur. De mogelijkheden van stalen scharnierdeuren zijn dan ook eindeloos. Zo kun je kiezen uit verschillende vlakdelen en kun je er ook voor kiezen om je deur te laten poedercoaten in een gewenste kleur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze projecten.

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Mijn Deur Van Staal

Scharnierdeuren kopen?
Kom eens langs!

Ben jij ook van plan om stalen scharnierdeuren te kopen? Kom dan eens langs in de showroom en ontdek meer over deze deuren. Heb je andere vragen of ben je misschien op zoek naar een stalen binnendeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@mijndeurvanstaal.nl of te bellen naar 030-2374000.