Mijn Deur Van Staal

VEEL GESTELDE VRAGEN

Stalen Scharnierdeuren

MIJN DEUR VAN STAAL

Wij komen inmeten als de muur en vloer volledig afgewerkt zijn. Op deze manier kunnen wij de maat tot op de mm nauwkeurig opmeten en weten we zeker dat de deur perfect past. Na het geven van de order kunnen wij vaak op korte termijn al bij je in komen meten.

Wij produceren onze deuren met stalen koker profielen. Het voordeel van deze profielen is dat ze stijf zijn en voor voldoende stevigheid in de deur zorgen. Hierdoor zijn bijvoorbeeld vlakverdelingen met weinig vlakken mogelijk. Buiten dat geven deze profielen ook een heel mooi strak uiterlijk aan de deuren.

In de basis zijn er 3 type deuren. De stalen scharnierdeur, de stalen taatsdeur en de stalen schuifdeur. Omdat wij alle deuren op maat maken kan je zelf bepalen of je stalen deuren wilt combineren met bijvoorbeeld 1 of meerdere zijpanelen. Bijna alles is mogelijk!

Onze stalen deuren worden altijd voorzien van een stevige poedercoating. Deze poedercoating is geheel onderhoudsvrij en kan tegen een stootje. Je kan zelfs je eigen RAL kleur uitkiezen.

Veiligheid staat bij ons voor op en daarom voorzien wij onze deuren standaard van 3/3/1 veiligheidsglas. Mocht dit glas kapot gaan (wat erg lastig is) dan blijven de schermen in een folie hangen waardoor je jezelf er niet aan kan verwonden.

Na het inmeten en akkoord op de design tekening monteren wij onze deuren meestal binnen 6 weken bij de klant.

Naar alle waarschijnlijk wel! Mits het niet ten koste gaat van de stevigheid van de constructie.

Onze staal profielen zijn niet geïsoleerd. Wel kunnen wij onze stalen deuren voorzien van een extra zinklaag waardoor ze heel geschikt zijn voor buiten gebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan terrasoverkappingen, veranda’s of tuinhuizen.

In veel gevallen wel. Wij moeten met ons scharnier minimaal 2 cm de grond. Als je met zekerheid kan zeggen dat de vloerverwarming dieper ligt dan is dat dus geen enkel probleem. Als ze de vloerverwarming nog gaan leggen dan adviseren wij altijd om een vierkant van 15 x 15 cm vrij te houden op de plek van het scharnier. Twijfel je? Bel ons gerust even op.

Wij geven standaard 2 jaar fabrieksgarantie op onze stalen deuren en 5 jaar op het taatsscharnier.

Dit kunnen onze installateurs helaas niet voor u doen. De meeste stelkozijnen zijn overigens makkelijk te verwijderen. Als je de rubberen afdekdopjes verwijderd kan je gemakkelijk met een inbussleutel de bouten verwijderen.

In veel gevallen is dit zeker mogelijk. Wij plaatsen dan ons eigen ranke deurkozijn in het bestaande houten kozijn en werken dit rondom netjes af.

Contact

WE HELPEN JE GRAAG

Meer weten of onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Vianen (dichtbij Utrecht). Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak.

offerte aanvragen
afspraak maken