Mijn Deur Van Staal

ONZE SHOWROOM

Over ons

LAAT JE VRIJBLIJVEND ADVISEREN IN ONZE SHOWROOM

Onze showroom is de plek waar jouw ideeën omgezet worden in mogelijkheden en waar inspiratie tot leven komt.

Bij ons draait alles om het begrijpen van de klant en het omarmen van hun visie. Het begint met een kopje ambachtelijke koffie en een vriendelijk gesprek in onze gezellige en huiselijke showroom. Onze focus ligt op jouw wensen en visie; we luisteren aandachtig en creëren stalen deuren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige toevoeging aan je huis vormen.

Ben je dus op zoek naar een prachtige manier om je interieur te transformeren? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop (dichtbij Utrecht) en bewonder de kwaliteit van onze stalen deuren met je eigen ogen.

Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Bel met onze medewerkers (030-2374000) voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak of klik op afspraak maken.

Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte stalen deur voor jouw woning. Samen creëren we een ruimte die niet alleen functioneel is maar ook een lust voor het oog!

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.