Mijn Deur Van Staal

INSTALLATIE

Installatie

KWALITEIT

Bij Mijndeurvanstaal staan we garant voor de kwaliteit van onze stalen deuren. Daarom installeren wij onze deuren het liefst zelf. Wij hebben installateurs in dienst die wij opleiden tot echte staalspecialisten en dit zie je terug in het eindresultaat.

Wij regelen (als dit gewenst is) alles van A tot Z. Eerst komt onze installateur inmeten, dit doet hij op de mm nauwkeuring met onze geavanceerde meet instrumenten. Daarna neemt hij alle wensen met betrekking tot het design met je door en kan hij advies geven over de soorten deuren en de mogelijkheden binnen jouw woning of kantoor.

Een kijkje bij de installateurs van Mijndeurvanstaal op locatie
Installatie

DAG VAN DE INSTALLATIE

Onze installateurs komen op het afgesproken tijdstip bij jou aan en leggen waar nodig bescherming op jouw vloer. Daarna brengen zij alle gereedschappen die nodig zijn naar binnen. Goed gereedschap is het halve werk! Als dat gedaan is drinken ze graag een bak koffie om vervolgens te beginnen met het uitpakken van jouw prachtige stalen deur(en). Nu kan het echte werk beginnen. Alles wordt goed nagemeten zodat het beste eindresultaat behaald kan worden. Nadat dit zorgvuldig is gedaan worden de kozijnen, taatsscharnieren en deuren geplaatst en afgehangen. Als alles perfect werkt gaat de installateur beginnen met het plaatsen van het glas. Nu zijn ze bijna klaar! Maar niet voordat wij alles netjes opgeruimd en schoongemaakt hebben zodat jij direct kan genieten van jouw prachtige nieuwe deuren.

Contact

WE HELPEN JE GRAAG

Meer weten of onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Vianen (dichtbij Utrecht). Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak.

offerte aanvragen
afspraak maken