Mijn Deur Van Staal

WAAROM MIJNDEURVANSTAAL

Onze ervaren vakmensen maken iedere dag unieke ontwerpen geheel op maat en volledig naar de wensen van onze klanten. Jouw wensen in combinatie met onze jarenlange ervaring zullen zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Mijn Deur Van Staal

EERLIJKE PRIJZEN

Wij leveren en monteren stalen deuren tegen eerlijke en transparante tarieven. Bij ons geen verborgen kosten! Onze deuren zijn gemaakt van echt staal met keuze uit verschillende profielsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Al onze staalprofielen worden voorzien van een duurzame poedercoating in een RAL-kleur naar keuze. Dit zorgt voor een optimale bescherming.

Een eerlijke prijs maakt Mijndeurvanstaal in staat om hoogwaardige materialen en vakmanschap te leveren. Goedkope stalen deuren kunnen zeer snel slijten, krom buigen, doorhangen en reparaties of vervanging kunnen duurder uitvallen dan de initiële investering.

Kortom, eerlijke prijzen voor stalen deuren zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je als klant hoogwaardige producten ontvangt die helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Mijn Deur Van Staal

OP MAAT GEMAAKT

Wij maken onze stalen deuren altijd met de hand op maat. Met maatwerk stalen deuren kun je de afmetingen precies aanpassen aan de opening waarin de deur wordt geplaatst. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en voorkomt eventuele problemen met kieren, kromtrekken of andere installatieproblemen die zich kunnen voordoen met standaard maten.

Onze projecten kunnen worden aangepast aan je specifieke wensen en je gewenste design. Hierdoor kun je een deur creëren die perfect past bij de stijl en esthetiek van je ruimte. Je kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, profielen, glasopties en designs, waardoor je een deur kunt creëren die echt uniek is. 

Kortom, maatwerk stalen deuren bieden flexibiliteit, duurzaamheid en esthetische voordelen die je niet altijd kunt bereiken met standaardmaten. Ze zijn een investering in de esthetiek en functionaliteit van je ruimte, en ze kunnen bijdragen aan een unieke uitstraling die past bij jouw interieur!

Kijk altijd naar de recensies van een bedrijf zodat je kan zien of ze vaak deuren maken en plaatsen en wat klanten zeggen over in dit geval Mijndeurvanstaal.

Mijn Deur Van Staal

ZORGELOOS TOTAALPAKKET

Van advies tot het inmeten en installeren. Wij nemen de werkzaamheden voor jou uit handen zodat jij zorgeloos kunt genieten van de sfeer en uitstraling van een unieke stalen deur. 

Stalen deuren moeten perfect passen in de opening waarin ze worden geïnstalleerd. Als de deur niet nauwkeurig wordt ingemeten, kan deze te groot of te klein zijn, wat leidt tot problemen met de installatie en mogelijk een verminderde functionaliteit en een verminderde uitstraling.

Ook een juiste installatie van een stalen deur verlengt de levensduur van de stalen deur. Een deur die niet goed is gemonteerd, kan doorhangen, loskomen of moeilijk sluiten.

Het correct inmeten en monteren van een stalen deur is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de deur goed functioneert, veilig is, duurzaam is en esthetisch aantrekkelijk is. 

En juist daarom verzorgen wij met ons eigen team het inmeten en monteren!

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.