Mijn Deur Van Staal

STALEN SCHUIFDEUREN

Door gebruik te maken van een kwalitatief railsysteem met soft-close, zijn deze deuren zeer fijn in gebruik. Wij kunnen onze schuifdeuren ook uitvoeren met een bovenraam of met zijramen. 

Of het nu gaat om het scheiden van een woonkamer van een eetkamer, een thuiskantoor van een slaapkamer of een keuken van een eetruimte, stalen schuifdeuren in een roomdivider bieden een eigentijdse oplossing die de esthetiek van je huis naar een hoger niveau tilt.

Vanaf € 1195,- incl. BTW
Mijn Deur Van Staal

Een stalen schuifdeur als ruimtebesparende eye-catcher!

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend, origineel en creatief en het is dan ook geen wonder dat steeds meer mensen voor deze prachtige oplossing kiezen. 

Doordat wij enkel en alleen maatwerk stalen deuren maken kunnen wij elk ontwerp in onze deuren verwerken. Ontdek ons portfolio en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Wil je wat extra hulp hebben bij het samenstellen van jouw maatwerk stalen deur? Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte stalen schuifdeur voor jouw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

Samen creëren we een deur die niet alleen functioneel is maar ook een lust voor het oog!

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Mijn Deur Van Staal

Interesse in een stalen schuifdeur? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in het kopen van een stalen schuifdeur? Of ben je misschien meer geïnteresseerd in een stalen taatsdeur? Voor dit kun je contact met ons opnemen. Dit doe je door te bellen naar 030-2374000 of te e-mailen naar info@mijndeurvanstaal.nl. Zodra wij jouw aanvraag ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.