Mijn Deur Van Staal

STALEN TAATSDEUREN

Onze stalen taatsdeuren zijn gemakkelijk te openen. Zonder veel kracht te gebruiken kan deze stalen deur zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Het soft-close systeem zorgt ervoor dat de deuren automatisch sluiten. Wij monteren onze stalen taatsdeuren in de vloer en in het plafond. Hierdoor is het gebruik van een kozijn overbodig en dit geeft een zeer luxe uitstraling in jouw interieur.

Vanaf € 1295,- incl. BTW
Stalen Taatsdeuren

MIJN DEUR VAN STAAL

De stalen taatsdeur van Mijndeurvanstaal is echt vakmanschap! Onze stalen taatsdeuren worden geleverd met het zeer betrouwbare taatsscharnier van Argenta. Mocht u gebruik willen maken van een ander merk scharnier dan is dit uiteraard mogelijk. De stalen taatsdeuren gaan open naar beide kanten en vallen dicht door middel van een veilig softclose systeem. De taatsdeur heeft de mogelijkheid om open te blijven staan op 90 graden hierdoor creëer jij een prachtig entree naar jouw droomhuis.

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Bekijk meer projecten
Contact

WE HELPEN JE GRAAG

Meer weten of onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Vianen (dichtbij Utrecht). Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak.

offerte aanvragen
afspraak maken