Mijn Deur Van Staal

STALEN SCHUIFDEUREN

Een stalen schuifdeur is ruimtebesparend. Door gebruik te maken van een kwalitatief railsysteem met soft-close zijn onze stalen schuifdeuren zeer fijn in gebruik. Wij maken onze stalen schuifdeuren geheel naar jouw wensen. De stalen schuifdeuren kunnen uitgerust worden met vaste stalen panelen of onderdeel uitmaken van een hele stalen scheidingswand.

Vanaf € 1095,- incl. BTW
Stalen Schuifdeuren

MIJN DEUR VAN STAAL

De stalen schuifdeuren van Mijndeurvanstaal zijn van alle gebruiksgemakken voorzien. Wij bieden de mogelijkheid om de stalen schuifdeur uit te rusten met een softclose systeem waardoor de deur een extra luxe uitstraling krijgt. De stalen schuifdeuren zijn ruimtebesparend, origineel en creatief en het is dan ook geen wonder dat steeds meer mensen voor deze prachtige oplossing kiezen. Wat zijn jouw wensen? Laat het ons weten!

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Bekijk meer projecten
Contact

WE HELPEN JE GRAAG

Meer weten of onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Vianen (dichtbij Utrecht). Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak.

offerte aanvragen
afspraak maken