Mijn Deur Van Staal

STALEN TAATSDEUREN

Een stalen taatsdeur, die je kan kopen bij ons in omgeving Utrecht, is gemakkelijk te openen. Zonder veel kracht te gebruiken, kan deze stalen deur zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Wij monteren onze stalen taatsdeuren op de vloer en tegen het plafond. Hierdoor is het gebruik van een kozijn overbodig en dit geeft een zeer luxe uitstraling in jouw interieur.

Vanaf € 1295,- incl. BTW
Mijn Deur Van Staal

Stalen taatsdeuren met soft-close

De stalen taatsdeur, die je kunt kopen van Mijn Deur Van Staal in Hei- en Boeicop, provincie Utrecht, is echt vakmanschap! Onze stalen taatsdeuren maken wij bij voorkeur met de betrouwbare taatssystemen van Argenta of van Frits Jurgens.

Mocht je gebruik willen maken van een ander merk scharnier voor jouw stalen deurprofiel, dan is dit uiteraard ook mogelijk. De stalen taatsdeuren gaan open naar beide kanten en vallen dicht door middel van een veilig soft-closesysteem.

De taatsdeur die je bij ons in de buurt van Utrecht kunt kopen, heeft de mogelijkheid om open te blijven staan op 90 graden. Hierdoor creëer jij een prachtig entree naar jouw droomhuis met behulp van ons bedrijf.

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Mijn Deur Van Staal

Interesse in een taatsdeur? Neem een kijkje in onze showroom!

Een prachtige stalen taatsdeur kopen bij ons in de omgeving van Utrecht is nooit een slecht idee. Heb je interesse in het kopen van een stalen taatsdeur? Of ben je misschien toch meer geïnteresseerd in het aanschaffen van een stalen schuifdeur? Voor het kopen van een stalen taatsdeur bij ons in omgeving Utrecht of meer, kun je contact met ons opnemen. Dit doe je door te bellen naar 030-2374000 of door een e-mail te sturen naar info@mijndeurvanstaal.nl. Zodra we jouw aanvraag ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Benieuwd naar wat andere mensen van ons vinden? Bekijk hiervoor eens de positieve recensies.