Mijn Deur Van Staal

WERKWIJZE

Werkwijze

STAP – VOOR – STAP

Ben jij overtuigd van de voordelen en uitstraling van een stalen deur? Leuk! Maar hoe nu verder? Er zijn een aantal zaken waar je over na moet denken. Naar wat voor soort deur ben je precies op zoek? Als we op de hoogte zijn van jouw wensen gaan we aan de slag met een offerte.

We leggen ons werkwijze graag graag stap-voor-stap aan je uit.

Stap 1

STEL JOUW PRODUCT SAMEN

De eerste stap draait volledig om jouw wensen. Bedenk wat voor soort deur en/of scheidingswand je wilt. Wil je een enkele of dubbele deur, met of zonder zijpanelen? Een belangrijke vraag om over na te denken. Denk ook na over de volgende vragen:

  • Wat zullen de afmetingen van de deur(en) en/of scheidingswand(en) zijn?
  • Welke vlakverdeling wens je?
  • Welke RAL-kleur wens je?
  • Wil je lichtinval behouden, maar de doorkijk beperken? Dat kan met onze stalen deuren met mat- of gekleurd glas.

Twijfel je of heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor in jouw huis.

Stap 2

OFFERTE AANVRAAG

Bij het doen van de offerte aanvraag kan je aangeven wat je wensen en ideeën zijn. Bijna alles is mogelijk! Naar aanleiding van jouw wens en gedachten (zie stap 1) zullen wij je voorzien van een offerte voor jouw unieke stalen deur of scheidingswand.

Stap 3

OPDRACHT & INMETEN

Als je de offerte akkoord hebt gegeven nemen wij telefonisch contact met je op. Hierin bespreken wij praktische zaken met betrekking tot de sparingen en kunnen we eventueel de inmeetdatum vastleggen.

Zorg ervoor dat de sparingen gereed zijn voordat wij komen inmeten. Dit zorgt ervoor dat wij de deur tot op de mm nauwkeurig kunnen inmeten en er geen verrassingen ontstaan tijdens de installatie.

De sparingen zijn gereed wanneer;

  • Alle maatbepalende lagen zoals de vloer, de wanden en het plafond volledig afgewerkt zijn.
  • Deze haaks en waterpas afgewerkt zijn. Voor het mooiste eindresultaat adviseren wij een maximale afwijking van 5mm.
Stap 4

TEKENING OP SCHAAL

Tijdens het inmeten bespreken wij (indien nog niet bekend) alle wensen en mogelijkheden. Jouw wensen zetten wij om in een tekening op schaal. Zo weet jij precies hoe jouw staalproduct eruit komt te zien.

Wil je iets gewijzigd hebben? Geen probleem! Je kan schriftelijk doorgeven wat de wijzigingen zijn en dan passen wij de tekening voor je aan.

Stap 5

PRODUCTIE & AFWERKING

Na akkoord op de tekening nemen wij jouw unieke staalproduct in productie.

Stap 6

MONTAGE

Zodra wij zicht hebben op de installatie datum of leverdatum nemen wij contact met je op voor de montage, zodat ons installatie team de stalen deur vakkundig bij jou op locatie kan monteren.

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.