Slechts 6 stappen verwijderd van jouw stalen deur op maat!

Deze pagina weergeeft stap-voor-stap wat onze werkwijze is.

Om jou te voorzien van een juiste offerte hebben wij een aantal uitgangspunten van je nodig.

Stap 1: Stel jouw product samen

Bedenk wat voor soort deur en/of scheidingswand je wenst (kijk voor meer inspiratie op onze pagina met projecten).

  • Welk soort deur en/of scheidingswand wens je?
  • Wens je een enkele of een dubbele deur? Met of zonder zijpanelen?
  • Wat zullen de afmetingen van de deur(en) en/of scheidingswand(en) zijn.
  • Welke vlakverdeling wens je?
  • Welke RAL-kleur wens je?

Lichtinval behouden, maar de doorkijk beperken? Dat kan! Wij leveren onze deuren ook in matglas.

Stap 2: Offerte aanvraag

Bij het doen van de offerte aanvraag kan je aangeven wat je wensen en ideeën zijn. Bijna alles is mogelijk! Naar aanleiding van jouw wens en gedachten (zie stap 1) zullen wij je voorzien van een offerte voor jouw unieke stalen product!

Stap 3 : Opdracht en inmeten

Wanneer de offerte je bevalt komen wij graag bij jou op locatie langs om jou te voorzien van een advies en om het kozijn en/of afmetingen voor de scheidingswand op te meten. Want zeg nou zelf, meten is weten. Na ontvangst van jouw akkoord zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Stap 4 : 3D-tekening

Om een beeld te krijgen van jouw situatie zal ons ontwerpteam aan de slag gaan om de ingemeten opdracht te vertalen en te ontwerpen in een tekening. Bij ontvangst van de tekening kan je nogmaals de afmetingen controleren en zal na jouw akkoord het stalen product in productie gaan! Op de tekening zie je het vooraanzicht van de deur.

Stap 5 : Productie en afwerking

Eindelijk is het zo ver.. JOUW op maat gemaakte unieke stalen deur gaat in productie. Gezien wij niet uit voorraad leveren wordt er per uniek project een levertijd afgesproken. Naast de productie zal het staal kwalitatief afgewerkt worden met poedercoating. Hierdoor krijgt het staal een prachtige en tevens duurzame afwerking.

Stap 6 : Montage

Als laatste stap zal ons installatie team vakkundig bij jou op locatie de stalen deur monteren. Wij leveren jouw unieke product geheel geplaatst en opgeruimd bij je op!

Wij wensen je veel plezier met jouw unieke stalen product en bedanken je voor het gesteld vertrouwen in mijndeurvanstaal.nl!

Team Mijndeurvanstaal.nl