Mijn Deur Van Staal

Over ons

Over ons

EEN FAMILIEBEDRIJF GESPECIALISEERD IN MAATWERK

Welkom bij ons gezellige familiebedrijf, waar we met liefde en vakmanschap stalen deuren maken die jouw interieur transformeren. Onze focus ligt op jouw wensen en visie; we luisteren aandachtig en creëren deuren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige toevoeging aan je huis vormen.

Wij maken de deuren in onze eigen fabriek en kunnen hierdoor voldoen aan al je wensen. Van het advies tot het inmeten en installeren. Wij nemen de werkzaamheden voor jou uit handen zodat jij zorgeloos kan genieten van de sfeer en uitstraling van een unieke stalen deur.

Als je klaar bent om je interieur naar een hoger niveau te tillen met onze stalen deuren, neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je visie werkelijkheid te maken en je te begeleiden bij elke stap van het proces. Samen creëren we een tijdloos en verfijnd stukje maatwerk dat indruk zal maken op iedereen die binnenkomt.

Wij luisteren, wij kijken, wij voelen wat de klant wenst en vertalen dat in een uniek stukje maatwerk.

Over ons

Showroom

Onze showroom is de plek waar jouw ideeën omgezet worden in mogelijkheden en waar inspiratie tot leven komt.

Bij ons draait alles om het begrijpen van de klant en het omarmen van hun visie. Het begint met een kopje ambachtelijke koffie en een vriendelijk gesprek in onze gezellige en huiselijke showroom. Onze focus ligt op jouw wensen en visie; we luisteren aandachtig en creëren stalen deuren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige toevoeging aan je huis vormen.

Ben je dus op zoek naar een verfijnde manier om je interieur te transformeren? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop (dichtbij Utrecht) en bewonder de kwaliteit van onze stalen deuren met je eigen ogen.

Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Bel met onze medewerkers (030-2374000) voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak of klik op afspraak maken.

Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte stalen deur voor jouw woning. Samen creëren we een ruimte die niet alleen functioneel is maar ook een lust voor het oog!

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.