Mijn Deur Van Staal

OVER ONS

Over ons

VAKWERK

Mijndeurvanstaal staat voor echt vakwerk. Wij maken al onze deuren op maat in onze eigen werkplaats. Doordat wij ons enkel en alleen focussen op het maken van deze prachtige binnendeuren kunnen wij dit tegen scherpe prijzen. Uiteraard zonder in te leveren op kwaliteit. Ons team zet zich iedere dag met veel passie in om voor al onze klanten prachtige stalen deuren te leveren die aan alle wensen voldoen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij gaan graag voor je aan de gang!

WAAROM MIJN DEUR VAN STAAL
Over ons

SHOWROOM

Meer weten of onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Vianen (dichtbij Utrecht). Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Bel met onze medewerkers (030-2374000) voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak!

AFSPRAAK MAKEN
Contact

WE HELPEN JE GRAAG

Meer weten of onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Vianen (dichtbij Utrecht). Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak.

offerte aanvragen
afspraak maken