Mijn Deur Van Staal

RECENSIES

 

Op zoek naar de meest recente recensies?

Klik links bovenin op de sterretjes en ontdek wat klanten zeggen over Mijndeurvanstaal. 

Ook hieronder kan je enkele voorbeelden lezen van onze klanten:

 

Rinske
Westhoff
Lees verder
Heel tevreden! Het contact met mijndeurvanstaal.nl hebben we als erg prettig ervaren. Vanaf het bestellen is er meegedacht met onze situatie om een zo goed mogelijk resultaat af te leveren. Het contact is snel en correct. Marco heeft vandaag de deur geplaatst, hij werkt erg nauwkeurig en neemt het plastic wat bijv. van de deur afkomt weer mee. Wij zullen Mijn deur van staal zeker aanbevelen in onze omgeving. Wat ons betreft een partij die afspraken nakomt en communiceert zoals het hoort.
Claudia
Gorinchem
Lees verder
Heel blij met mijn stalendeur. Mooie showroom waar wij goed geholpen zijn om een juiste keuze te maken. Tijdens het opmeten thuis hadden we de tijd om te kijken welke kleurstaal het mooiste bij onze inrichting past. De deur is vandaag geplaatst en voldoet meer dan aan onze verwachting. Het maakt onze woonkamer echt af, wij zijn er heel blij mee
Jenny
Vlijmen
Lees verder
Top! Wij zijn heel goed geholpen,met het uitzoeken van onze deur! Hij is super mooi strak afgemeten en geplaatst! Wij zijn blij met het eindresultaat!!!
Chantal
De Meern
Lees verder
Fantastisch! Een zeer fijne samenwerking met de mensen van dit bedrijf. Meedenken met de mogelijkheden, adviseren, afspraken nakomen en snel schakelen. De montage ging snel en zeer kundig. Marco werkt netjes en is vriendelijk. Zeer professioneel en absoluut een aanrader voor wie een stalen deur zoekt.
Jamal
Wijk bij Duurstede
Lees verder
Veel keus, fijn meedenkende adviezen en vakkundig geplaatst! Vanaf de kennismaking en in orde maken van de bestelling, ben ik goed op de hoogte gehouden van het proces. Ook bij het maken van de definitieve order is bij mijn thuis meegedacht aan de opties. Toen er plots even ruimte vrij kwam in de planning, is mijn deur eerder geleverd dan verwacht. Kortom een klantvriendelijk en flexibel bedrijf. Een echte aanrader!
Eveline
Heiloo
Lees verder
Wauw wauw wauw ! Schitterende deur die perfect geplaatst is door Marco. Top service van begin tot eind. Wij zijn helemaal fan en zodra we weer een deur nodig hebben, kopen wij deze 100% bij deze toppers. Marco, Kaylee en Noortje bedankt. Mvrgr Eveline uit Heiloo
Karin
Alkmaar
Lees verder
Prachtige deuren! Mooie deuren helemaal op maat en aangepast op onze wensen! Prettige communicatie gedurende het bestelproces en hele nette secure montage door de installateur! Wij zijn er blij mee!
Previous
Next
Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.