Mijn Deur Van Staal

Binnendeur op maat

Jouw Perfecte Binnendeur op Maat bij MIJNDEURVANSTAAL

Ben je op zoek naar een binnendeur op maat? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. De juiste deur kiezen is belangrijk voor hoe je huis eruitziet en hoe het voelt. Daarom hebben wij veel keuzes, zoals zwarte deuren met glas, industriële binnendeuren, en moderne binnendeuren.

Binnendeur op maat

Waarom kiezen voor stalen binnendeuren op maat?

Stalen binnendeuren staan bekend om hun mooie uiterlijk, maar ook omdat ze lang meegaan en makkelijk schoon te houden zijn. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen kiezen voor een stalen binnendeur. Onze deuren worden gemaakt in Nederland en zorgen voor jarenlang plezier zonder veel extra werk. Natuurlijk geven wij altijd garantie op onze binnen deuren!

Influencer Dee koos ook voor onze binnendeuren op maat!

Influencer Dee wilde iets speciaals voor haar mooie huis en zocht naar een deur die precies paste. Na een lange zoektocht kwam ze bij ons terecht! Onze deuren worden op maat gemaakt en zijn van topkwaliteit. Ze passen perfect bij de stijl van Dee’s huis. Wil je zien hoe het eindresultaat eruitziet en hoe we te werk zijn gegaan? Klik dan snel op de video!

Soorten binnendeuren op maat die wij aanbieden

Bij MIJNDEURVANSTAAL hebben we allerlei binnendeuren op maat die perfect passen bij jouw huis. Hier zijn een paar soorten deuren die we aanbieden:

Stalen deuren

Onze stalen deuren zijn sterk en zien er mooi en modern uit. Ze passen heel goed bij huizen die er modern of stoer uit willen zien. Deze deuren gaan lang mee en je hoeft er bijna niets aan te doen om ze mooi te houden.

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren zijn handig als je niet veel ruimte hebt. Ze schuiven opzij in plaats van open te zwaaien, dus nemen ze minder plaats in. Dit is vooral handig in kleine ruimtes of waar een gewone deur in de weg zou zijn.

Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren zijn bijzondere deuren die zowel naar binnen als naar buiten kunnen openen. Ze draaien om een speciaal punt aan de boven- en onderkant van de deur. Deze deuren sluiten vanzelf zachtjes en zijn een echte blikvanger in je huis.

Stalen scheidingswanden

Stalen scheidingswanden helpen om grote ruimtes op te delen zonder dat je het gevoel hebt dat het klein wordt. Deze wanden hebben vaak glas erin, zodat het licht erdoorheen kan schijnen terwijl ze toch de ruimte verdelen.

Al deze deuren kunnen we helemaal maken zoals jij het wilt. We helpen je graag om de perfecte deur te vinden die bij jouw stijl en huis past. Kies voor MIJNDEURVANSTAAL als je een deur wilt die niet alleen goed werkt maar er ook geweldig uitziet en lang meegaat.

Mooi en slim ontworpen

Elke industriële binnendeur op maat laat onze liefde voor mooi ontwerp zien. Met keuzes uit materialen zoals metaal en glas of aluminium en glas, hebben we veel mooie opties die elke ruimte thuis speciaal kunnen maken. Onze zwarte stalen binnendeuren zijn erg gewild. Voor elke ruimte hebben wij wel een passend design. Natuurlijk kunnen wij elke deur volledig op maat ontwerpen en komen onze vakmannen langs om deze te monteren in de woning!

Snelle en betrouwbare levering

Bij MIJNDEURVANSTAAL is jouw tijd belangrijk voor ons. Daarom zorgen we dat je bestelling snel aankomt, in Nederland en België . De actuele levertijden bespreken wij altijd vooraf, zodat je precies weet wanneer je jouw op maat gemaakte deur kunt verwachten.

Laat je adviseren!

Heb jij vragen of heb jij advies nodig over een binnendeur op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030 237 4000 of mail naar info@mijndeurvanstaal.nl. Natuurlijk zijn wij ook zeker actief op verschillende social media kanalen. Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest. Zo kom jij niks te missen van onze laatste projecten en/of kan je inspiratie opdoen!

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Mijn Deur Van Staal

Stalen deur met rookglas kopen?
Kom eens langs!

Ben jij ook van plan om stalen deur met rookglas te kopen? Kom dan eens langs in de showroom en ontdek meer over deze deuren. Heb je andere vragen of ben je misschien op zoek naar een stalen binnendeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@mijndeurvanstaal.nl of te bellen naar 030-2374000. Volg ons ook op Facebook en Instagram!