Keuzestress welke kleur voor mijn stalen deur?

In de wereld van interieur en inrichting is de keuze van materialen en meubelen van groot belang voor een strakke en mooie inrichting. Stalen deuren zijn de afgelopen jaren super populair geworden en daarom worden stalen deuren vaak gekozen in nieuwe interieurs, dat komt door hun duurzaamheid en moderne uitstraling. Mensen staan er weinig bij stil dat er vele mogelijkheden zijn om hun stalen deur te personaliseren door middel van vele kleuropties en verschillende designs. In deze blog vertellen we over meerdere kleuren en coatings die beschikbaar zijn voor stalen deuren. Als u namelijk een mooie deur koopt met een gekozen kleur is de stalen deur niet allen een functioneel element maar ook een mooie toevoeging in uw interieur!

Kleurkeuze stalen deuren

Klassiek Zwart (RAL 9005)

Klassiek zwart is een keuze die vaak als ‘standaard’ wordt gezien. Als u een offerte aanvraagt bij ons of een andere partij wordt er meestal een prijs bepaald waarin de stalen deur Zwart is. Klassiek Zwart is een tijdloze keuze die eigenlijk zelden of nooit uit de mode gaat. Zwart is een kleur die altijd wel bij standaard interieurs past, het geeft een strakke uitstraling en past daarom bij stijlen zoals modern, industrieel en zelfs klassiek. Het benadrukt vooral strakke lijnen in een ruimte.

Petrol Grey, Antraciet Grijs (RAL 7016)

In de grijze tinten zitten veel verschillen maar voor nu nemen we de antracieten tint even als voorbeeld. Antracietgrijs en de meeste andere grijzen tinten geven een soort stoere tint in een ruimte, het is eigentijds. Grijs wordt veel gebruikt, en is er ideaal voor, om een stedelijke tint te creëren.

Sparkle of Gold Brons

Sparkle of Gold Brons is een hele goede kleur als het om stalen deuren gaat. Als mensen op zoek zijn naar een warme of fijne kleur bieden we altijd deze aan. Het is een uitnodigende kleur. De bronzen tint voegt zeker een vleugje luxe en rijkdom toe aan een stalen deur, de ruimte wordt een stukje chiquer. Het is ook heel goed te combineren met hout en steen.

Luxe Beige

De kleur is super populair en daarom ook beschikbaar bij ons. Er is veel vraag naar en dat komt doordat het een vrij neutrale tint is die past op veel verschillende interieurs. Als u een Beige stalen deur koopt verandert dat niet alleen de deur maar de hele ruimte. Het is een perfecte combinatie tussen de strakke lijnen van de stalen deur en de zachte uitstraling van de beige kleur.

Signal White, Wit (RAL 9003)

Het is net als de zwarte kleur tijdloos. Wit gaat nooit zomaar uit de mode. Het is een verfrissende keuze die de ruimte groter laat lijken en het brengt een luchtige en lichte tint toe in een kamer of ruimte. Omdat het nooit uit raakt is het goed te combineren met diverse interieurstijlen. Ook zijn witte stalen deuren ideaal voor mensen die een veilige, tijdloze kleur willen zodat het over een jaar nog evenveel in de mode is.

Samengevat

De blog is gegaan over meerdere kleuren en tinten op een stalen deur, wij hebben daar de kenmerken over verteld. Mijn Deur van Staal heeft tientallen tinten en kleuren die u kunt kiezen voor geen of een hele kleine meerprijs. We hebben in deze blog een paar kleuren behandeld die u bij ons kunt kiezen voor uw stalen deur. Hierbij nog een keer ze kort uitgelegd: het tijdloze zwart wat in elk interieur opgaat, de stoere grijze tint, het luxueuze brons wat een uitnodigend gevoel geeft en de veilige witte kleur die wat meer ruimte lijkt te creëren in een kamer. Wij adviseren zeker om goed te kijken naar de kleuren, zelf hebben wij in onze showroom een uitgebreid en overzichtelijk kleurenpalet. We snappen dat je dan nog steeds niet zeker kan zijn van de kleur dus we hebben in de showroom meerdere stalen deuren met een aparte kleur geplaatst. Ook hebben we een grote verzameling van scherpe foto’s waarop alle beschikbare kleuren te zien zijn van stalen deuren in bestaande woningen. Neem contact op voor informatie, advies of een offerte voor uw of een stalen deur!

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.