Ronde stalen deuren

Rond design in een stalen scharnierdeur, taatsdeur en schuifdeur

Het wordt steeds populairder, een rond design in een stalen deur op maat. Een stalen deur met rond breekt alle rechten lijnen die je in jouw huis kan hebben. In jouw stalen deur op maat kan je bij ons een half rond en een rond design kiezen, zo kan je bij een dubbele stalen scharnierdeur, dubbele stalen taatsdeur en een dubbele stalen schuifdeur een volledig ronde vorm maken door twee halfronde design te kiezen in jouw stalen deur. Dan wordt jouw deur geleverd zoals op de afbeelding. Wij gaan het in deze blog hebben over een stalen deur op maat met een rond design.

Ronde stalen deuren

Ronde stalen deuren van topkwaliteit

Wij hechten heel veel waarde aan de kwaliteit van onze stalen deuren op maat. We maken elke stalen deur op maat en we hebben dus geen 1 standaardmaat voor stalen deuren. Elke stalen deur moet dus speciaal op die maat gemaakt worden dus ook de stalen deuren met een rond design. Het ontwerp van die stalen deur moet dus ook helemaal op maat gemaakt worden zodat de stalen deur in balans in. Als je een dubbele stalen taatsdeur koopt met een rond design moet het natuurlijk wel een rondje zijn met precieze afmetingen zodat het 100% rond is. Wij werken in onze fabriek met strenge voorwaarden zodat wij altijd prachtige deuren leveren, zoals op de foto. Wij staan voor kwaliteit en netheid. Nieuwsgierig naar de opties voor in jouw woning? Neem contact op via 030-2374000 of mail naar info@mijndeurvanstaal.nl zodat we u verder kunnen helpen!

Waarom kiezen voor ronde stalen deuren?

Een stalen deur met rond design heeft veel glas in de deur, dat zorgt ervoor dat een verbinding is met twee ruimtes. Het mooie ronde design van de stalen deur zorgt voor een soort ‘finishing touch’ van het interieur, als je een pronkstuk in uw woning wilt moet je zeker dit design overwegen voor uw stalen deur. Dat komt omdat dit design zeer luxueus kan overkomen en het werd niet vaak gekozen maar tegenwoordig merken we een ontzettend harde groei voor dit ronde design in stalen deuren. Het wordt steeds vaak gekozen en meestal altijd overwogen. Zeker ook omdat er nog steeds veel glas in zit dus een ruimte wordt niet afgezonderd of afgeschermd. Dat is een heel groot voordeel van stalen deuren. Wij, Mijn Deur van Staal, maken de beste kwaliteit stalen deuren met ontzettend veel opties die je kan kiezen als het om design, glas, handgrepen of coating gaat.

Mogelijkheden

De opties van dit ronde design zijn eigenlijk hetzelfde als elke andere stalen deur. Je kan de kleur kiezen in vele tinten en kleuren. Daarbij moet je denken aan metallic kleuren en beige tinten. Dus wil je een dubbelen stalen taatsdeur met soft-close in een beige tint of wil je een dubbele stalen scharnierdeur in Gold bronze met een rond design? Alles kan je bij Mijn Deur van Staal combineren en samenstellen. Of je nu een rond design wilt met een speciale handgreep of een speciale soort glas met een standaard design. Wij helpen je graag verder! Vraag gerust een offerte op onze website aan via de link: https://mijndeurvanstaal.nl/offerte-aanvraag/!

Contact

Ben je benieuwd naar de opties van een stalen deur op maat met een rond design? Wil je informatie over onze werkwijze of over ons bedrijf? Wil je meer weten over een stalen schuifdeur? Kom alles te weten over ons en onze stalen deuren op https://mijndeurvanstaal.nl, heb je vragen of opmerkingen? Dan kan je ons altijd bereiken op 030-2374000 of je kan ons mailen op info@mijndeurvanstaal.nl. Mocht je keuzestress hebben over de meerdere opties van een stalen deur, dan raad ik aan om op Instagram te kijken: https://www.instagram.com/mijndeurvanstaal.nl/. Daar posten wij onze projecten en nieuwtjes over de stalen deuren op maat. Ook stalen deuren met een rond design posten we dus het is zeker de moeite om ook daar even op te kijken! Misschien heb je geen Instagram, wees niet bang! Kijk ook op Pinterest en Facebook naar al onze stalen deuren! Volg de links en doe inspiratie op!

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.