Stalen buitenkozijn

Stalen buitenkozijn in je huis

Stalen buitenkozijnen zijn razend populair in nieuwbouwhuizen en in renovatieprojecten. Dat komt door de strakheid en de duurzaamheid van deze stalen buitenkozijnen. Een stalen buitenkozijn is niet alleen mooi en strak maar het kan zeker veel duurzame oplossingen en voordelen bieden. In deze blog gaan we dieper in op een stalen buitenkozijn op maat. Lees gerust verder, voor vragen of opmerkingen kan je altijd bellen naar 030-2374000.

Stalen buitenkozijn

Tijdloos design

Stalen buitenkozijnen hebben veel voordelen, als eerste. Een tijdloos design. Stalen buitenkozijnen hebben een tijdloos design omdat ze bij heel veel interieurs en designs passen. Of je nu een modern of traditioneel huis hebt, een stalen buitenkozijn past erbij. De strakke lijnen en een dun profiel zorgen ervoor dat het een originele look heeft en dat het nooit uit de mode gaat.

Duurzaamheid en veiligheid

Een stalen buitenkozijn is natuurlijk gemaakt van het robuuste materiaal staal, staal heeft een hele lange levensduur en ons staal kan tegen corrosie en andere slijtagevormen. Een stalen buitenkozijn in je huis is dus bestand tegen extreme weersomstandigheden en andere slijtagevormen. Het materiaal is robuust en sterk, dat samen met dubbel of tripel glas zorgt voor optimale beveiliging. Dus door het materiaal word je huis goed beveiligd en heb je er weinig tot geen onderhoud aan. Ideaal toch? Neem contact op voor jouw stalen buitenkozijn via info@mijndeurvanstaal.nl voor meer informatie!

Maximaal daglicht

Stalen buitendeuren hebben veel glas met redelijk dunne profielen dus er komt veel daglicht binnen, dat zorgt ervoor dat jouw woning er groter en mooier uit komt te zien en je kan alles in de gaten houden. Het is gezond voor een persoon om genoeg daglicht te krijgen, stalen deuren bieden daar dus zelfs een voordeel in. Ook zorgt het ervoor dat je het licht niet sneller aan hoeft te zetten want het wordt lichter in de ruimte. In het volgende kopje staat alles over het voordeel van stalen buitenkozijnen als het gaat om energiebesparing.

Energiebesparing

Onze stalen buitenkozijnen bieden een groot voordeel als het gaat om energiebesparing. Omdat wij, Mijn Deur van Staal, met een hoge kwaliteit profielen onze deuren maken zijn onze stalen deuren heel energiebesparend. Dat komt omdat ze worden gemaakt met een koudebrug onderbreking. Dat houdt in dat de binnen- en buitenzijde van het materiaal, staal, niet elkaar raken, dat komt doordat er dan geen warmte- en kou wisseling ontstaat. Dat zorgt ervoor dat de isolatiewaarde heel hoog is van onze stalen buitenkozijnen op maat. Ook plaatsen we dubbel of tripel glas in de kozijnen zodat je echt minimaal warmteverlies hebt dus dat zorgt ervoor dat je het echt aan jouw energierekening merkt.

Verhoogde woningwaarde

Door in stalen buitenkozijnen te investeren kan het jouw waarde van de woning aanzienlijk verhogen, mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning kunnen getrokken worden door de mooie en strakke lijnen van een stalen buitenkozijn. Ze kunnen bereid zijn om meer geld voor de woning neer te leggen omdat het er strak uit ziet en omdat het een mooiere uitstraling krijgt. Ben je benieuwd naar de stalen deuren? Bel gerust 030-2374000!

Contact

Ben je nieuwsgierig naar ons en onze stalen buitendeuren? Kijk even op onze website voor extra informatie, https://mijndeurvanstaal.nl! Wil je nu een offerte aanvraag doen, mail ons dan op info@mijndeurvanstaal.nl of bel ons gerust op 030-2374000! Aarzel niet want we hebben een leuk en gezellig team klaar staan om je te woord te staan en om je verder te helpen. We geven altijd advies over stalen deuren op maat uit ervaring en we denken zo goed mogelijk met je mee. Wil je nog even wachten met contact opnemen en wil je eerst inspiratie opdoen met wat je precies wil? Kijk op onze Instagram, Facebook of Pinterest en vind vele voorbeelden van ons werk en onze deuren.

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.