Mijn Deur Van Staal

STALEN BUITENKOZIJNEN

Ben je op zoek naar een stalen buitenkozijn? Dan zit je hiervoor goed bij Mijn Deur Van Staal in Hei- en Boeicop, nabij Utrecht. Onze kozijnen zijn uitgevoerd met gekeurde veiligheidssloten en hoogwaardig deurbeslag. Het staal is voorzien van een duurzame poedercoating die tegen alle weersomstandigheden kan en waar geen onderhoud voor nodig is. Zo hoef je nooit meer te schilderen.

Mijn Deur Van Staal

Een stalen buitenkozijn voor meer licht in huis

Onze oersterke stalen buitenkozijnen zijn de perfecte oplossing om meer licht in huis te gereneren. Doordat wij gebruik maken van zeer innovatieve stalen profielen (zoals; Jansen, Forster en Ottostumm) is de isolatiewaarde uitstekend. Onze puien zijn namelijk uitgevoerd met een koudebrug onderbreking, ook wel thermische onderbreking genoemd. Deze onderbreking zorgt er namelijk voor dat de buiten- en binnenzijde van het staal geen contact meer met elkaar hebben. Dit in combinatie met HR++ of triple glas zorgt voor een minimaal warmteverlies. Wat resultaat in een lagere energierekening.

Scroll naar beneden voor wat meer voorbeelden van puien die door ons eigen team geplaatst zijn. Want ook het inmeten en monteren kunnen wij voor jou uit handen nemen. 

Onze kwaliteit met eigen ogen bewonderen? Neem contact met ons op en kom vrijblijvend langs in onze showroom. De koffie staat klaar! 

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Mijn Deur Van Staal

Bel ons nu en bespreek de mogelijkheden

Een stalen buitenkozijn is de perfecte manier om meer licht in je huis te creëren. Daarnaast is het ook zeker een ware blikvanger in je huis. Heb je interesse in het laten plaatsen van een stalen buitenkozijn? Of heb je misschien meer interesse in een van onze andere producten of diensten, zoals het laten zetten van een stalen binnendeur met glas? Of misschien wel een voordeur van staal? Neem gerust eens contact met ons op en wij vertellen je hier graag meer over! Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@mijndeurvanstaal.nl of door te bellen naar 030-2374000.