Stalen deuren design

Hoe kies je een goed design?

Het is heel belangrijk om goed naar het design van jouw stalen deur te kijken. Het is niet zomaar gebeurd maar het kan een aardige klus zijn om erachter te komen wat het perfecte design is voor jouw stalen deur. Want ja, kies maar eens een goed design voor een stalen deur. In deze blog staan een paar punten waar je het beste op kan letten als je een design gaat kiezen voor jouw stalen deur. Lees gerust verder!

Stalen deuren design

Past het bij je huis?

Als je een stalen deur wilt aanschaffen is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar het design van jouw stalen deur. Past het design wel in jouw huis, dat moet je zich als eerste afvragen. Heeft je een huis met een heel strak interieur? Misschien is een rond design in jouw stalen deur dan mooi om de rechte lijnen af te breken. Of misschien neemt je een heel strak design om jouw huis moderner te maken? Je moet het design van jouw stalen deur dus bedenken in jouw eigen woning, als het in een showroom leuk staat wil dat nog niks zeggen.

Wat voor functie heeft de deur?

Je moet je bedenken wat voor functie de stalen deur krijgt, is het een afscheiding van een privéruimte? Wil je er veel licht door laten? In welke sfeer moet de deur zijn? Ook daaraan moet je denken als je een design voor jouw stalen deur kiest. Bij Mijn Deur van Staal hebben we oneindig veel designs voor je stalen deur dus er kan veel keuzestress zijn. Je kunt bij ons in de showroom altijd langskomen waar we verschillende designs laten zien, we geven je advies over het design van de stalen deur en we denken met je mee in oplossingen. Wil je een showroombezoek plannen? Mail info@mijndeurvanstaal.nl en we bellen je om een afspraak in te plannen!

Past de deur in de ruimte?

Misschien heb je wel een mooi design in een dubbele taatsdeur gezien maar het is belangrijk om te weten of jouw deuropening breed genoeg is voor eventueel een dubbele stalen deur of voor stalen zijpanelen. Als je een design vindt wat mooi is moet je kijken of die deur mogelijk is in jouw ruimte of huis. Natuurlijk moet je ook per ruimte kijken of het design wat je wilt erin past.

Welke kleur en welk glas voor je stalen deur?

Als je een mooi design heeft uitgekozen voor jouw stalen deur dan moet je nog bepalen welke kleur en welk glas je erin wilt. Wat past in de ruimte? Standaard is de kleur zwart en het glas is helder veiligheidsglas. Wil je een bronzen stalen deur? Of wil je grijs rookglas? Daar moet je ook nog over nadenken na het uitkiezen van het design voor jouw stalen deur. Je kunt bij ons in de showroom alle kleuren en glassoorten zien zodat je een duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden. Bel 030-2374000 en plan een showroom bezoek in op jouw gewenste tijd.

Als je een design moet kiezen voor jouw stalen deur moet je bedenken wat je zelf mooi vindt. Laat je niet beïnvloeden door sociale media of mensen in je omgeving want jij moet ernaar kijken en in het huis leven.

Contact

Ben je benieuwd naar onze stalen deuren op maat? Wil je een showroom bezoek inplannen? Bij ons kan je terecht dus aarzel niet om contact op te nemen want we helpen je graag verder. Bel ons op 030-2374000 en we plannen gelijk een showroom bezoek in. Wil je weten of een stalen deur mogelijk is in jouw woning? Stuur ons een mailtje met foto’s op info@mijndeurvanstaal.nl zodat wij ernaar kijken en je het beste advies geven over een enkele stalen deur, zijpanelen of een dubbele stalen deur. We helpen je graag! Misschien weet je nog niet welke deur je wilt of u er een wilt maar dan kunt u altijd inspiratie doen op ons Instagram account, https://www.instagram.com/mijndeurvanstaal.nl/! Heeft u geen Instagram? Wees niet getreurd want we posten ook genoeg over onze stalen deuren op Facebook, https://www.facebook.com/Mijndeurvanstaal.nl/. Mocht je dat ook niet hebben, kijk dan op Pinterest om ons werk te zien. https://nl.pinterest.com/mijndeurvanstaalnl/.

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.