Stalen deuren en kozijnen

Mensen hebben veel vragen over een stalen deur met kozijn. In deze blog gaan we je alles vertellen wat ermee te maken hebt. We gaan het hebben over stalen deuren met een kozijn, of een stalen deur in een bestaand kozijn kan en we gaan het hebben over verschillende oplossingen voor stalen deuren in kozijnen.

Stalen deuren en kozijnen

Stalen deuren met kozijn

Onze stalen deuren met kozijn zijn beschikbaar als stalen scharnierdeuren. Die worden geleverd en gemonteerd met een volledig staal kozijn. Die stalen scharnierdeur met kozijn valt perfect in het stalen kozijn zodat er geen kieren zichtbaar zijn in het kozijn langs de deur. De stalen deuren worden altijd perfect ingemeten zodat het kozijn naadloos in de deuropening komt en de scharnierdeur daarin valt. We zorgen altijd voor de hoogste kwaliteit als we het hebben over een stalen deur met kozijn. Je kunt ook het kozijn bij ons in een andere coating laten maken. Bij ons zijn heel veel kleuren beschikbaar voor stalen deuren, dus ook voor het stalen kozijn. We spuiten altijd het kozijn mee. Ben je benieuwd naar een stalen scharnierdeur op maat?

Stalen deuren in bestaand kozijn

Bij ons kan je ook een stalen deur laten plaatsen in een bestaand kozijn. We adviseren dan om het bestaande houten kozijn in de kleur van uw muur te verven zodat wij de stalen deur met het stalen kozijn daarin kunnen plaatsen. Als het geen hout kozijn is, is dat helaas niet mogelijk. We adviseren echter wel altijd om het houten kozijn te verwijderen zodat je meer ruimte krijgt en echt de strakke lijnen houdt. Wij, Mijn Deur van Staal, doen die werkzaamheden niet. Wij komen echt als laatste langs met onze stalen deur met kozijn op maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met stalen deuren in kozijnen? Of ben je benieuwd naar de opties in jouw woning? Mail ons de situatie op info@mijndeurvanstaal.nl en we komen er gelijk op terug!

Verdere informatie over een stalen deur met kozijn op maat

Wij kunnen natuurlijk weinig zeggen over wat wel en wat niet kan bij jouw thuis. Het is per huis of ruimte heel verschillend wat de mogelijkheden zijn voor stalen deuren. Contacteer ons daarom altijd met foto’s van de situatie. Wij hebben genoeg ervaring om te zien wat er aan de hand van de foto’s mogelijk is. We geven je altijd advies aan de hand van onze ervaring want wij, Mijn Deur van Staal, willen het beste voor de klant en daar werken we voor. Dus als je vragen hebt over uw kozijn of mogelijkheden moet je echt even een mailtje sturen voor het beste advies. Stalen deuren zijn heel mooi maar het moet wel goed werkend zijn en goed gemonteerd worden. Als er een foutje in zit wordt het niet fraai en zijn wij niet tevreden. Mijn Deur van Staal wil mooie maar ook goed gemonteerde stalen deuren plaatsen. En dat lukt door onze ervaring! Dus maak ook gebruik van onze ervaring en ontvang het beste advies. Mail ons gerust op info@mijndeurvanstaal.nl!

Contact

Wil je een stalen deur? Een stalen taatsdeur, stalen scharnierdeur of stalen schuifdeur? Wil je een unieke, strakke en goede deur? Je bent bij ons op het goede adres dus neem contact op! Mail ons op info@mijndeurvanstaal.nl of bel ons op 030-2374000 voor advies of informatie. Vraag een offerte aan op https://mijndeurvanstaal.nl en als je benieuwd ben naar onze projecten kan je het beste hier kijken, https://mijndeurvanstaal.nl/projecten/. Als je inspiratie wilt opdoen kan je het beste op ons Instagram account kijken, daar posten wij veel verschillende deuren op. https://www.instagram.com/mijndeurvanstaal.nl/. Mocht u geen Instagram hebben, wees niet getreurd! We hebben ook nog Facebook en Pinterest!

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.