Stalen deuren in bedrijfsruimte

Stalen deuren: zakelijke ruimtes upgraden en opfleuren

De laatste tijd hebben stalen deuren hun opmars gemaakt in de mode, ze zijn bijna niet weg te denken in sommige interieurs. Hun duurzaamheid, moderne uitstraling en veelzijdigheid zorgen ervoor dat ze ook in commerciële ruimtes aanwezig zijn. Deze blog vertellen we hoe een stalen deur de upgrade kan zijn voor jouw commerciële ruimte.

Stalen deuren in bedrijfsruimte

Indruk maken met moderne uitstraling

Een eerste indruk bepaalt meestal alles van een verkoopgesprek of iets dergelijks. Stalen deuren helpen daar zeker bij want stalen deuren vallen meteen op. Helemaal omdat u bij ons, Mijn Deur van Staal, tientallen designs kan kiezen zodat u een opvallende deur kan kiezen. Zwart is natuurlijk een standaardkleur die tijdloos is en een goede keuze maar bijvoorbeeld brons straalt rust uit en dat kan uitnodigend zijn. Zelfs kan de klant door stalen deuren een goede indruk hebben van uw bedrijf, je kan je bedrijf echt een boost geven met een nette zakelijke ruimte.

Flexibel in ontwerp voor elk interieur

Stalen deuren zijn geschikt voor elke soort bedrijfsplaatsen: chique bedrijfsruimtes, bekende restaurant of dure boetieks. Dat komt door het uitgebreide keuzepakket wat door Mijn Deur van Staal wordt aangeboden. U kunt vrijwel alles aan de deuren aanpassen. U kunt ontzettend veel vormen in uw deur laten zetten met uiteraard ook verschillende soorten glas. De kleur van de deur zelf kunt u laten aanpassen, wij hebben een uitgebreid keuzepakket als het om kleur gaat. Ook is een slot in de deur een optie, verschillende handgrepen en een soft-close systeem. Alles wat met de deur te maken heeft kunnen we voor maar een kleine meerprijs aanpassen. Doordat er zoveel opties zijn passen stalen deuren echt in alle interieurs van bedrijfsruimtes want een stalen deur is nooit hetzelfde.

Duurzame investering voor het bedrijf

Als een bedrijf investeert of wil gaan investeren in het interieur willen ze natuurlijk dat er soort rendement op zit en dat het duurzaam is. Dan komen we weer bij stalen deuren uit, er is geen duurzamere soort van deuren als stalen deuren. Stalen deuren zijn natuurlijk van puur staal, dat materiaal is bestendig tegen allerlei slijtagevormen zoals corrosie en extreem weer, vandaar verkopen we ook buitendeuren. Doordat staal zo’n goed materiaal is, is het gewoon een hele goede keuze omdat het levenslange bestendigheid heeft. Het is ook nog eens volledig recyclebaar dus u draagt ook mee aan het milieu. Een van de beste investeringen dus.

Veiligheid en brandgevaar voordelen

Echte bedrijfsruimtes hebben vaak specifieke regels als het gaat om veiligheid en brandgevaar. Stalen deuren spelen daar geen hele grote rol in maar zijn natuurlijk altijd beter dan houten deuren. Staal is vuurbestendig dus geeft een vertraging of oponthoud aan het vuur. Dat is natuurlijk bij een houten deur zeker niet het geval. Een stalen deur kan ook voor de veiligheid een rol spelen, er kunnen sloten in gezet worden en ze zijn natuurlijk van robuust materiaal, staal, gemaakt. Als u een slot wilt moet u dat altijd aangeven, die zitten bij de binnendeuren er niet standaard in. Wij werken de sloten netjes en strak in de deur zodat die niet erg opvalt en we hopen dan dat hij in het design wegvalt.

Vraag een offerte aan voor stalen deuren in jouw bedrijfsruimte!

Heeft u een restaurant, winkel, kantoor of boetiek? Stalen deuren bieden een strakke en moderne uitstraling, een goede eerste indruk, een groot keuzepakket voor een unieke deur, een duurzame en slimme investering, een goede vuurbestendigheid en als optie een beveiligingsslot. Stalen deuren zijn dus de perfecte upgrade voor een bedrijfsruimte zoals een boetiek of kantoor. Kom eerst bij Mijn Deur van Staal langs in de showroom en bekijk de verschillende kleuren, designs en andere opties zodat u zeker bent dat u een deur kiest die uniek is en bij u past.

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.