Stalen deuren met glas

Hoe kies je de juiste glassoort voor uw stalen deur?

Bij Mijn Deur van Staal hebben we tien verschillende glassoorten voor stalen deuren om de klant ruime keuze te geven zodat de klant zijn eigen unieke stalen deur kan samenstellen en dat voor maar een kleine meerprijs. Tien glassoorten voor stalen deuren biedt ook nadelen, klanten worden onzeker over hun keuze glas voor in hun stalen deur. Daarom hebben we een blog gemaakt om elke glassoort voor een stalen deur uit te leggen zodat je alleen nog maar moet bepalen wat het beste bij jouw stalen deur en bij jouw interieur past. Lees verder voor meer informatie!

Bij het kiezen van glas voor jouw stalen deur is het belangrijk om op jouw interieur te letten. Het kan los in de stalen deur heel mooi staan maar het moet ook in jouw woning mooi staan. Ook moet je bedenken wat voor soort ruimte er achter de stalen deur komt. Is dat een plek waarin een slot moet? Is dat een privé plek? Al die dingen spelen mee bij de keuze van glas in een stalen deur. Ook moet het glas natuurlijk jouw smaak zijn. Als het glas de stalen deur verpest is het natuurlijk zonde dus denk goed na over de omgeving van de stalen deur en over jouw eigen mening!

Stalen deuren met glas

Transparant veiligheidsglas

Deze soort glas in een stalen deur wordt bij Mijn Deur van Staal als standaard gezien. We hebben dit als standaard ingesteld omdat het gewoon transparant is en dus helder glas zonder bijzonderheden. Het is wel veiligheidsglas en dat is standaard omdat we graag een extra stukje veiligheid als service geven bij onze stalen deuren. Het is misschien niet nodig maar extra veiligheid is nooit verkeerd voor uw stalen deur. Op dit glas zit als enige geen meerprijs maar wees niet bang, op al onze andere glassoorten voor in jouw stalen deur zit maar een minimale meerprijs.

Estriado glas

Dit is een geribbelde glassoort met helder glas. Als je door jouw stalen deur kijkt met Estriado glas erin wordt het een beetje wazig. Dat komt door de fijne en kleine ribbels in het glas. Het is een populaire keuze dus overweeg het zeker!

Flutes glas

Flutes glas in een stalen deur is glas met verticale ribbels en groeven. De ribbels in het glas hebben geen standaardmaat dus de diepte ervan kan verschillen. Het wordt vaak gebruikt in een stalen deur als extra decoratie terwijl er nog steeds licht door wordt gelaten. Het wordt gekozen als het echt bij de ruimte hoort. Kijk dus goed naar de omgeving waarin de stalen deur wordt geplaatst.

Kathedraalglas

Het glas wordt vaak gebruikt in stalen deuren die een privéruimte afschermen. Het vervaagt het beeld door de stalen deur namelijk en het is een soort figuurglas. Het glas heeft echt een bepaald tintje in een stalen deur waardoor mensen overtuigd raken. Op onze website bij het kopje ‘over ons’ kunt u alle glassoorten vinden. Neem contact op via info@mijndeurvanstaal.nl zodat we je altijd eventueel advies kunnen geven als je de keuze voor glas in jouw stalen deur nog steeds lastig vindt.

Melkwit en -grijs glas

Het glas is soort troebel. Mensen kunnen er niet door heen kijken en als je melkwit glas neemt geeft het soort een witte tint. Er komt nog steeds licht door het glas heen maar op een andere manier. Het is mat glas als het ware. Dit glas is beschikbaar in al onze stalen deuren dus aarzel niet. Heb je een slecht beeld bij de soorten glas? Je kan ons altijd bellen op 030-2374000 zodat wij een eventueel showroom bezoek in kunnen plannen. In onze showroom hebben we alle glassoorten op een rij en krijg je alle tijd om elke glassoort te bekijken voor in jouw stalen scharnierdeur, stalen taatsdeur of voor jouw stalen schuifdeur.

Smokey brons en grijs glas

Deze glassoorten hebben een soort rokerig effect, ze verminderen zonlicht en worden vaak gebruikt voor moderne kantoren en nieuwe woningen. Of je een bronzen tint of toch een grijze in jouw stalen deur wilt ligt aan je eigen mening maar bij Mijn Deur van Staal is het allebei mogelijk. We willen dat de klant een juiste keuze maakt voor jouw glassoort in een stalen deur en daarom nodigen we je graag uit in onze showroom.

Staaldraad glas

Dit glas is heel veilig. Op precies dezelfde afstanden is steeds staaldraad in het glas verwerkt. Dit zorgt voor een hokjes patroon maar het zorgt er ook voor dat je heel veilig glas hebt in uw stalen deur omdat het bij elkaar blijft als het scheurt of barst. Het glas wordt vaak gebruikt voor beveiligingsgebouwen.

Contact

Aarzel je nog steeds over de glassoorten of is het nog niet helder? Wij vinden het heel belangrijk dat je een goede keuze maakt voor de opties van een stalen deur. Kom daarom langs bij onze showroom zodat je een duidelijk beeld heeft van alle soorten glas. Kijk op onze website voor de glassoorten, https://mijndeurvanstaal.nl, voor verdere vragen kan je contact opnemen op 030-2374000 of je kan ons mailen op info@mijndeurvanstaal.nl zodat we je verder kunnen helpen. Op Instagram posten we veel verschillende deuren dus daar kan je ook inspiratie opdoen! https://www.instagram.com/mijndeurvanstaal.nl/. Geen Instagram? Geen probleem, hier beneden vindt u de links naar Facebook en Pinterest.

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.