Stalen deuren poedercoating

Waarom poedercoating bij stalen deur? En waarom veiligheidsglas?

Veel mensen vragen zich af waarom wij onze stalen deuren poeder coaten en waarom wij standaard veiligheidsglas in onze stalen deuren hebben, in deze blog wordt uitgelegd waarom we daarvoor kiezen en waarom we dat als standaard zien bij stalen deuren. Veel mensen vragen zich dat af omdat ze denken dat het veel meer kost of ze vinden het niet nodig voor hun stalen deur. Dat merken we in de showroom met stalen deuren maar ook in onze mail als er vragen worden gesteld. Lees deze blog verder, die gaat over poeder coating van stalen deuren en over het veiligheidsglas van stalen deuren.

Stalen deuren poedercoating

Stalen deuren poeder coaten

Waarom poeder coaten wij altijd onze stalen deuren? Mensen vragen ons waarom we dat doen omdat het poeder coaten van een stalen deur er een beetje bekend om staat dat het duur is. Bij ons is het gewoon service dat we u stalen deur stevig poeder coaten omdat wij, Mijn Deur van Staal, staan voor kwaliteit van stalen deuren. Wij willen dat een klant altijd super tevreden is over zijn of haar stalen deur. Daarom poeder coaten we onze deuren altijd standaard, poeder coaten zorgt er namelijk voor dat de stalen deur sterkere lak krijgt dus de deur blijft automatisch veel langer mooi. Dat is niet de enige rede waarom wij de stalen deuren poeder coaten, wij poeder coaten de stalen deuren ook omdat het corrosie en andere roestvormen tegengaat. Het is een soort beschermende laag voor de stalen scharnierdeur, stalen taatsdeur of voor de stalen schuifdeur. Stalen deuren poeder coaten is dus heel goed bestendig tegen weersomstandigheden zoals UV-licht en regen. Het is dus roestbestendig omdat het staal van de deur door de coating helemaal wordt ontsloten van vocht wat er dus voor zorgt dat roestvorming wordt voorkomen. Er zijn nog veel meer voordelen van het poeder coaten van een stalen deur, een stalen deur of stalen wand is namelijk ook krasbestendig als de poeder coating af is. De stalen deur wordt er ook slag- en stootvast gemaakt dus het wordt echt een stalen deur die lang meegaat en niet slijt. Omdat wij poeder coaten blijven onze stalen deuren dus heel lang mooi en strak. Je stalen deur blijft dus super lang mooi en strak.

Veiligheid glas in een stalen deur

Waarom hebben we standaard veiligheidsglas in onze stalen deuren? Dat vragen mensen zich af onder andere omdat mensen denken dat er veel kosten aan verbonden zijn voor hun stalen deur. Bij Mijn Deur van Staal zit het standaard in de stalen deur. Dat doen we omdat we graag extra service en veiligheid bieden voor de klant, het is niet alleen veiliger maar het is ook beter glas. Veiligheid glas heeft namelijk een langere levensduur dan normaal glas. Stalen deuren zijn robuust en sterk dus wij vinden ook dat het glas in de stalen deur sterk en robuust moet zijn. Ook is een groot voordeel van veiligheid glas dat het veel minder snel breekt in uw stalen deur en als het breekt is de schade minimaal omdat het glas niet uit elkaar valt maar het wordt bij elkaar gehouden, ook in uw stalen deur. Het is niet zo dat normaal glas heel snel kapotgaat maar dit glas voor een stalen deur is nog beter en het heeft voor u geen meerprijs dus we kiezen ervoor om veiligheid glas standaard in een stalen deur te plaatsen om u wat extra veiligheid te verlenen.

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van stalen deuren? Wil je een mooie stalen deur kopen? Kijk dan op onze website https://mijndeurvanstaal.nl of bel ons op 030-2374000. Je kan ons ook mailen op info@mijndeurvanstaal.nl! Wil je inspiratie opdoen? Dan kan je het beste op Instagram kijken, https://www.instagram.com/mijndeurvanstaal.nl/! Heb je geen Instagram? Wees niet bang want we hebben ook Pinterest en Facebook.

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.