SFEERVOLLE TOEVOEGING AAN JE INTERIEUR

Met stalen deuren en ramen van staal en glas creëer je meer licht en ruimte in jouw woning of op kantoor. De stalen wanden en deuren zijn een echte eye-catcher voor in huis. Mijndeurvanstaal.nl maakt dagelijks unieke staal producten geheel op maat. Wel of geen symmetrische aanzicht, geen of meerdere zijramen en bovenlichten dat bepaal jij!

Naast verschillende profielen kiest onze klant zelf het soort product, de vlakverdeling, de indeling, het soort handvat, de soort coat en de RAL kleur van het staal. Zo kies je zelf of je gaat voor een chique of juist een industriële uitstraling.

Benieuwd naar meer? Neem eens een kijkje op onze website en laat je inspireren door onze voorgaande projecten. Of kom langs in onze showroom en laat onze medewerkers je informeren over alle mogelijkheden.

Contact

WE HELPEN JE GRAAG

Meer weten of onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Vianen (dichtbij Utrecht). Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak.

offerte aanvragen
afspraak maken