Stalen scheidingswand in huis

Stalen scheidingswand in je huis

Iedereen kent het wel, ze staan in moderne interieurontwerpen en in tijdschriften. Stalen wanden zijn razend populair in nieuwe interieurs, dat is te verklaren. De mooie en strakke lijnen van de stalen scheidingswand is niet het enige waarom deze stalen scheidingswanden populair zijn. De stalen wanden zijn ook populair omdat ze een aantal voordelen en praktische dingen hebben. In deze blog vertellen we over de voordelen en praktische dingen van stalen scheidingswanden. Lees gerust verder!

Stalen scheidingswand in huis

Toevoeging aan je interieur

Een stalen wand voegt gelijk iets toe aan je interieur, een stukje moderniteit en strakheid in je huis. De strakke lijnen en mooie uitstraling van het staal geven een mooie en originele toevoeging aan elk interieur. Het voordeel ook van stalen scheidingswanden is dat het in heel veel verschillende interieurs past en thuishoort. Welke stalen scheidingswand je ook kiest, het is een pronkstok van de ruimte en het straalt luxe en schoonheid uit. Mocht je geïnteresseerd zijn in een stalen scheidingswand? Bel 030-2374000 en we helpen je verder!

Ruimte en licht in de kamer

Een groot voordeel van een stalen wand is dat het extreem veel licht doorlaat en dat een stalen wand heel veel ruimtelijkheid creëert. Door het gebruik van glas in de stalen wand zijn stalen wanden heel open en ze creëren een gevoel van openheid en lichtheid in een ruimte. Dat is heel handig als stalen wanden worden geplaatst in kleine ruimtes want dan wordt de ruimte visueel vergroot en is er meer licht in de ruimte. Daardoor wordt een kleine ruimte uitnodigend en luchtiger gezien. Zo kan je het huis heel groot laten lijken door middel van stalen scheidingswanden.

Duurzaamheid en weinig onderhoud

Staal staat bekend om een hele lange duurzaamheid, robuustheid en om zijn sterkte. Omdat de scheidingswanden puur staal zijn hebben ze een hele lange levensduur. Het onderhoudt van de deuren is daarom ook minimaal, de stalen deuren en wanden hebben allemaal een poeder coating waardoor de wand bestand is tegen corrosie en andere slijtagevormen. Daarom verkopen we ook buitenkozijnen, tegen alle weersomstandigheden zijn ze bestand. Ze zijn onder andere ook ideaal voor drukke huishoudens, dat komt door hun weinige onderhoudt en omdat ze gemakkelijk schoon zijn te maken. De deuren zijn brandbestendig dus bieden een extra stukje veiligheid aan jouw huis of appartement. Als er een brand uitbreekt kan de wand voor vertraging zorgen, het kan serieus schelen omdat staal een soort barrière vormt als het vuur zich wil uitbreiden.

Samengevat: Een stalen wand is niet alleen strak en trendy maar het kan ook praktische voordelen bieden in je woning of appartement. Denk aan voordelen zoals ruimtebesparing, lichtinval, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Als je benieuwd bent naar een moderne stalen wand of naar een functionele wand, wij hebben het! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden en opties? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder om een mooie en sterke stalen scheidingswand voor je uit te zoeken! Wij willen het beste voor de klant, we doen er alles aan om een stalen deur of stalen wand te maken die bij je past en waarmee je tevreden bent. Je kan ons bellen voor advies, vragen of om een showroom bezoek in te plannen op 030-2374000. Een showroom bezoek kan alleen op afspraak dus daarom moet je even bellen om een afspraak in te plannen. Op de mail zijn wij bereikbaar op info@mijndeurvanstaal.nl en als je naar ons als bedrijf nieuwsgierig bent kan je op onze website kijken, https://mijndeurvanstaal.nl. Wil je eerst inspiratie opdoen? Dat mag ook, wij hebben verschillende sociale media-accounts waar we ons werk op posten.

Instagram: https://www.instagram.com/mijndeurvanstaal.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/Mijndeurvanstaal.nl/

Pinterest: https://nl.pinterest.com/mijndeurvanstaalnl/

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.