STEL JE EENS VOOR…

Wij zien je denken… dat ziet er tof uit!

Deze ruimtebesparende eye-catchers zijn de manier om op een originele en speelse wijze 2 ruimtes van elkaar te scheiden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze deuren steeds populairder worden.

Doordat je geen rekening meer hoeft te houden met de draaiing van de deur(en), creëer je veel meer mogelijkheden bij het inrichten van de ruimte. En een bijkomend voordeel is dat de deuren ook nog eens zeer stijlvolle uitstraling zullen geven.

Deze klant heeft gekozen voor een scheidingswand met aan weerszijde een schuifdeur waardoor er een symmetrisch aanzicht is gecreëerd en je aan beide kanten de ruimtes kan betreden. Wij vinden het een plaatje en jullie?

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.