Voordelen van een scharnierdeur

Wat voor voordelen heeft een scharnierdeur?

Als we het hebben over mode, stalen deuren zijn een van de populairste investeringen in uw interieur die u in deze tijd kan doen! Dat komt door verschillende voordelen, denk aan de duurzaamheid, de veiligheid en de lange levensduur. De stalen deuren koopt u niet alleen om die voordelen van een stalen scharnierdeur maar stalen deuren zijn gewoon heel strak in een woning, ze vallen op en geven een luxe indruk in uw huis. Een stalen scharnierdeur heeft een volledig staal kozijn en de cilinder scharnier wordt op het kozijn en op het frame van de deur gemonteerd. Daarom sluit het beter als een stalen schuifdeur en beter als een stalen taatsdeur. Een stalen scharnierdeur heeft dus veel voordelen want de deur valt dus in een stalen kozijn. Daarom is er dus alleen maar een klein kiertje aan de onderkant van de stalen deur en niet aan de zijkanten. In deze blog gaan we in op een stalen scharnierdeur zodat u weet wat de voordelen en de opties zijn.

Voordelen van een stalen scharnierdeur

Wat zijn de voordelen van een stalen scharnierdeur?

We gaan het hebben over de vele voordelen van een stalen scharnierdeur. Allereerst is een voordeel van de stalen scharnierdeur dat de stalen deur vuurbestendiger is als een houten deur, dat komt door het materiaal staal omdat staal vuurbestendig is en vertraging geeft aan vuur. Het kan zeker wat schelen als er brand ontstaan en u heeft stalen deuren in plaats van houten deuren. Het volgende voordeel van een stalen scharnierdeur is dat ze standaard veiligheidsglas hebben. Niet dat het snel kapot gaat maar het zit erin voor extra veiligheid. Als u kleine kinderen hebt wilt u niet dat ze zich bezeren als er overal glas zou liggen dus door een stalen deur krijgt u ook een stukje veiligheid in huis. Het is misschien niet nodig maar toch willen we dat u een extra stukje veiligheid meekrijgt met uw stalen scharnierdeur. Het volgende voordeel van een stalen scharnierdeur is dat ze energiebesparend zijn, als ze een ruimte afscheiden die verwarmd moet worden wordt de ruimte kleiner gemaakt en dat scheelt energie. Ook werkt het mee dat er maar 1 kier zit bij een scharnieren stalen deur omdat de staken deur in een kozijn valt. Denk aan een stalen scharnierdeur tussen de kamer en keuken. Sommige mensen verwarmen alleen de keuken dus dan hoeft de kamer niet helemaal mee verwarmd te worden door de afscheiding van de stalen scharnierdeur. Nog steeds is er dan een verbinding tussen de kamer en de keuken door het glas in de deur. Door het glas in de scharnierdeur zijn de ruimtes nog steeds met elkaar verbonden maar is er wel een vorm van afscheiding.

Wat voor opties hebben stalen scharnierdeuren?

Wij, Mijn Deur van Staal, hebben een uitgebreid keuzepakket voor uw stalen scharnierdeur. Dat biedt veel voordelen voor uw stalen scharnierdeur, u kunt er bijvoorbeeld een slot in zetten wat zeker een voordeel is. U kunt kiezen uit veel handgrepen en die ook op maat laten maken. Uw stalen scharnierdeur biedt nog een voordeel in orginaliteit want uw stalen scharnierdeur op maat kunt u volledig naar uw smaak laten maken. U kunt zelf uit vele tinten en kleuren kiezen en u kunt zelf uw gehele design ontwerpen. Dat alles voor maar een kleine meerprijs! Verschillende soorten glas en tinten glas zijn ook nog mogelijk bij een stalen scharnierdeur op maat dus wilt u een stalen bronzen scharnierdeur met rookglas? Of wilt u toch een gouden scharnierdeur met helder veiligheidsglas en een uniek design? Alles is mogelijk bij Mijn Deur van Staal! Bent u benieuwd naar de opties? Bel ons gelijk op 030-2374000 en we helpen u verder.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een stalen scharnierdeur op maat? Of wil u nog meer voordelen weten van een stalen scharnierdeur? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder! Bel ons op 030-2374000 of mail ons op info@mijndeurvanstaal.nl voor meer informatie. Bent u benieuwd naar ons bedrijf en wilt u een offerte aanvragen? Kijk op https://mijndeurvanstaal.nl en leer ons kennen. Heeft u inspiratie nodig om uw stalen deur samen te stellen? Kijk gerust op ons instagram account waar wij onze projecten posten: https://www.instagram.com/mijndeurvanstaal.nl/!

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.