Voordelen van een schuifdeur

Wat zijn de voordelen van een schuifdeur?

Een stalen schuifdeur: het is helemaal in en iedereen zou het willen hebben. Maar waarom eigenlijk? Stalen schuifdeuren hebben veel voordelen, het is gemakkelijk, mooi, strak en je houdt nog steeds zicht omdat ze uit glas bestaan. Ook heb je bij stalen schuifdeuren heel veel keuzes, denk aan soft-close systemen, verschillende kleuren en tinten, tientallen designs, verschillende glassoorten en verschillende handsvaten.

Voordelen van een stalen schuifdeur

Uitstraling

Een voordeel van een stalen schuifdeur is dat het een luxe en strakke uitstraling heeft. Het valt gelijk op als je in een ruimte komt en het is iets wat niet overal is. Je hebt niet altijd dezelfde stalen schuifdeur omdat er hartstikke veel soorten en kleuren zijn. Ook komt een schuifdeur over het algemeen niet heel veel voor als het gaat om afscheidingen. Het voordeel van een stalen schuifdeur is dus hier dat het opvalt en iets vrij bijzonders is omdat het origineel en uniek is.

Gemakkelijk

Een stalen schuifdeur is gemakkelijk in een ruimte want als je er vaak door moet schuif je hem gewoon in. Een normale deur kan dan nog wel eens in de weg zitten bij een verhuizing of iets dergelijks maar een schuifdeur gaat gewoon met de muur mee weg. Ook zitten er bij ons soft-close systemen op. Dat is een groot voordeel van een schuifdeur want dat zorgt ervoor dat u niet altijd de deur helemaal zachtjes dicht moet doen want dat doet de deur zelf. Aan beide kanten van de stalen schuifdeur is er een soft-close systeem optie dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat de deur tegen de muur aan beukt want in de laatste paar centimeters wordt de stalen schuifdeur geremd en beschadigt daarom niet.

Voldoende licht en zicht

Een stalen schuifdeur is natuurlijk voor het grootste gedeelte gemaakt uit glas. Een voordeel van een stalen schuifdeur is ook dat het licht goed wordt verspreid door een stalen schuifdeur. Omdat er glas in zit wordt het licht wat er is dus goed verspreid door de hele woning, zo kan dat ook stroom schelen. Ook kan je altijd door de stalen schuifdeur heen kijken dus je hebt geen gevoel dat het huis uit alleen maar hokjes bestaat maar de ruimtes zijn echt met elkaar verbonden. Het voordeel van een stalen schuifdeur is dus ook dat er licht wordt verspreid en dat de ruimtes een verbinding hebben met elkaar.

Verschil in design en kleur

Er is veel verschil in kleur en in design. Ook bij stalen schuifdeuren zijn daarin veel voordelen. Een voordeel van een stalen deur is dat je uit elke RAL kleur kan kiezen, die worden gepoedercoat in onze fabriek in uw gewenste kleur. Ook is een voordeel van stalen deuren dat elk design mogelijk is. In onze fabriek kunnen we elk gewenst design maken voor een stalen scharnierdeur, stalen taatsdeur en voor een stalen schuifdeur en dat voor maar een kleine meerprijs. Dat zorgt ervoor dat u een volledig unieke deur kunt maken door een kleur en design bij elkaar te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een bronzen stalen schuifdeur met een 3-vlaks ontwerp? Of wilt u een beige stalen schuifdeur met soft-close systeem. Wij kunnen alles samenstellen naar uw wensen.

Contact

U kunt ons altijd contacteren om informatie op te vragen over stalen schuifdeuren of om andere zaken. Bel ons dan op 030-2374000 of mail ons op info@mijndeurvanstaal.nl voor informatie of interesse in onze deuren. Bent u benieuwd naar ons bedrijf? Dan kunt u onze website bezoeken, https://mijndeurvanstaal.nl. En als u inspiratie op wilt doen kunt u het beste even op instagram kijken. https://www.instagram.com/mijndeurvanstaal.nl/!

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.