Waarom stalen deuren op maat?

Misschien vraag je jezelf wel af, waarom hebben jullie alleen stalen deuren op maat en niet een paar standaardmaten? Dat komt omdat elke deuropening anders is, wij meten een deur super nauwkeurig in zodat je minimale kieren hebt in uw deuropening. Een vaste maat voor een stalen deur werkt eigenlijk zelden helemaal naar jouw wens.

Waarom stalen deuren op maat

Waarom zijn er vaak problemen met vaste maten voor stalen deuren?

Een huis is nooit 100% recht, dat zien we ook met stalen deuren. Wij meten de stalen deur op maat in als er in de deuropening gestukt is of geverfd. Zo kunnen wij precies de deur inmeten en kunnen we er eventueel ook rekening mee houden als er in de muur zelf wat schuinte zit. Wij zijn zeer gebruikersvriendelijk dus willen absoluut niet dat iemand tegen een kier aan moet kijken of dat mensen ontevreden zijn met een stalen scharnierdeur op maat, stalen taatsdeur op maat of met een stalen schuifdeur op maat. Wij meten daarom in bij akkoord en zorgen dat je een perfect passende stalen deur op maat krijgt. Als je een stalen deur met een vaste maat ergens bestelt is er een risico dat je daarmee problemen krijgt omdat het regelmatig gebeurt dat er iets schuinte of iets dergelijks in zit. Waarom doen wij dus alleen stalen deuren op maat? Wij zijn een bedrijf dat het beste wil voor de klant dus we maken een strak passende stalen deur op maat met een prijs naar de maat zodat de klant altijd tevreden is.

Waarom moeten wij inmeten en kan de klant dat niet?

Mijn Deur van Staal hebben professionele in meters die het vak al een hele lange tijd uitvoeren. Wij hebben het perfecte inmeet materiaal voor stalen deuren waarmee we de gehele deuropening precies kunnen uit tekenen. Sommige klanten hebben alleen een rolmaat en andere klanten hebben heel goed inmeet apparatuur maar we weten dat niet van iemand en we willen dat er geen stalen deuren verspild worden dus we kiezen ervoor dat we zelf de deuropening voor een stalen deur inmeten zodat het ons risico is en we zeker zijn van de maten voor uw stalen deur.

Is een stalen deur op maat voordeliger?

Bij Mijn Deur van Staal rekenen we eerlijke prijzen, wij zijn een bedrijf dat staat voor kwalitatief goede stalen deuren op maat. Wij maken onze eigen stalen deuren met strenge voorwaarden, dat kost misschien meer maar je krijgt wat u verwacht. Onze stalen deuren worden altijd op maat gemaakt zodat het geen massaproductie wordt. De prijzen van de stalen deuren worden bepaald op de afmetingen. Ook speelt de kleur, het glas en andere opties mee alleen de extra kosten willen we altijd minimaal houden. Je kan niet zeggen dat een stalen deur op maat voordeliger is als een deur met vaste maten. Onze afwerking is over het algemeen de beste van Nederland en we berekenen de prijs met de maten van de stalen deur. Wij zijn zeker niet de duurste maar wij geven wel het meeste om de afwerking en kwaliteit van de stalen deuren. Bent je nu benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vind je onze contactgegevens! Aarzel niet om ons te contacteren want wij hebben een team klaar staan die je van alles kan vertellen over onze stalen deuren. Wij willen het beste voor de klant.

Contact

Ben je benieuwd of geïnteresseerd in onze stalen deuren? Wil je meer weten over onze werkwijze of over de kwaliteit van de stalen deuren? Ben je benieuwd naar een stalen taatsdeur in een bronzen tint? Of toch in een zwarte stalen scharnierdeur op maat? Bel ons dan op 030-2374000 of mail ons op info@mijndeurvanstaal.nl voor meer informatie of om een showroom bezoek in te laten plannen. Je kan ons bedrijf leren kennen op de website https://mijndeurvanstaal.nl en je kan daar eventueel ook een offerte aanvragen. Wil je inspiratie opdoen? https://www.instagram.com/mijndeurvanstaal.nl/ Kan je daarmee verder helpen! Heb je geen Instagram? Dan kan je terecht op ons Pinterest en facebook account.

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.