Wat is een taatsdeur

Taatsdeur wat houdt dat in? En wat zijn de opties?

Een stalen taatsdeur is een soort stalen scharnierdeur die opendraait doordat hij om zijn centrale as draait. Een stalen taatsdeur kunt u herkennen aan de kieren, een stalen scharnierdeur heeft bijvoorbeeld alleen een kier aan de onderkant want hij valt in een stalen kozijn. Dat terwijl een stalen taatsdeur aan alle 4 zijdes een kier heeft omdat de stalen deur beide kanten op kan draaien en dus niet in een stalen kozijn valt. Een stalen taatsdeur is dus soort een draaiende stalen wand/deur!

Wat is een taatsdeur

Wat is het verschil tussen een stalen taatsdeur en een stalen scharnierdeur?

Een stalen scharnierdeur kan maar 1 kant op draaien. Dat kan na montage van ons niet meer veranderen. Dat terwijl een stalen taatsdeur beide kanten open kan en geen kozijn heeft. Een stalen taatsdeur heeft dus 2 stalen scharnierpunten in de vloer en in het plafond (of een verlaging ervan). Doordat een stalen taatsdeur om zijn as heen draait en niet in een kozijn valt kan het beide kanten opdraaien, wat veel gemak biedt.

Wat voor opties heeft een stalen taatsdeur?

Bij een stalen taatsdeur zijn veel opties: u kunt een bronzen taatsdeur aanschaffen, een bronzen stalen taatsdeur met soft close systeem. U kunt een zwarte stalen taatsdeur met rookglas aanschaffen en noem maar op. Wij, Mijn Deur van Staal, bieden tientallen opties om de perfecte deur voor u te maken. Laten we beginnen met de optie, soft-close. Een stalen taatsdeur met een soft-close systeem, wat houdt dat in? Een soft-close systeem is bij ons een optie voor uw stalen taatsdeur. Het houdt in dat de stalen taatsdeur rustig dichtvalt als u erdoor loopt. Dus bij de laatste centimeters dat de stalen taatsdeur dichtvalt wordt de stalen deur geremd door het systeem zodat hij niet terug openzwaait aan de andere kant. Het soft-close systeem houdt de stalen taatsdeur soort tegen als hij dichtvalt. Dat is ook een stukje veiligheid wat een taatsdeur biedt. Wilt u een soft-close systeem bij uw stalen schuifdeur? Dat is bij ons ook een optie. Dan kunt u hem gewoon dichtschuiven en het systeem zorgt dat het rustig verloopt zodat de stalen schuifdeur niet beschadigt. Aan beide kanten van de stalen schuifdeur kan een soft-close systeem geplaatst worden.

Dan komen we bij de verschillende kleuren van een stalen taatsdeur. Misschien heeft u altijd gedroomd van een witte stalen taatsdeur of een beige taatsdeur. Mijn Deur van Staal regelt het! Wij kunnen bijvoorbeeld witte, grijze, beige, gouden, bronzen en zwarte taatsdeuren maken voor een kleine meerprijs. We spuiten alles mee zodat u bijvoorbeeld een mooi beige stalen taatsdeur heeft. We hebben niet alleen die kleuren maar nog vele meer kleuren en tinten die u als optie kunt kiezen! Kijk goed naar de verschillende kleuren en soorten voordat u een beslissing maakt!

Wij hebben ook verschillende soorten glas die u allemaal als optie kunt kiezen! De standaard soort glas in uw stalen taatsdeur is gewoon helder veiligheidsglas. Denk aan soorten zoals rookglas, matglas, bronze rookglas en rook matglas in uw stalen taatsdeur! Wij bieden een groot keuzepakket voor uw stalen taatsdeur op maat! Neem contact op voor meer informatie over de keuzes voor uw stalen taatsdeur op maat!

Het design van de stalen taatsdeur op maat is natuurlijk ook een hele belangrijke keuze. Wilt u een ronde stalen taatsdeur? Of wilt u een 6-vlaks design in uw stalen deur? Alles kan bij ons wat mogelijk is, we kunnen advies geven over het design maar het design van een stalen taatsdeur moet natuurlijk bij u passen en u moet het design altijd zelf bepalen. Bijvoorbeeld is een rond design in een taatsdeur een optie of een 3-vlaks. Om alles op te noemen is te veel werk maar alle designs zijn bij Mijn Deur van Staal zeker mogelijk. Neem contact op voor uw stalen taatsdeur op maat! Of u nu een bronzen taatsdeur op maat wil met soft-close of een beige taatsdeur op maat met rookglas en een rond design. Alles is mogelijk!

Contact

Wilt u meer informatie over taatsdeuren op maat? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bezoek de website https://mijndeurvanstaal.nl en lees daar meer! Ook kunt u ons bereiken voor vragen of interesse op 030-2374000 of mail eventueel op info@mijndeurvanstaal.nl!

Mijn Deur Van Staal

Bezoek onze showroom dichtbij Vianen en bekijk onze stalen deuren

Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Hei- en Boeicop, in provincie Utrecht. Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven, is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om je tips te geven over wat er allemaal kan qua ontwerp, qua soort handgreep en welke voorbereidingen er nodig zijn voordat wij komen inmeten. Ook kan je al onze poedercoatings bewonderen. Hierbij kan je denken aan; goud, brons, beige en nog veel meer. Op voorhand alvast een offerte ontvangen? Geen probleem! Dit is natuurlijk ook vrijblijvend. Vraag een offerte aan voor een deur van glas en staal. Wij helpen jou graag verder.