Mijn Deur Van Staal

STALEN SCHARNIERDEUREN

Een scharnierdeur is de meeste voorkomende deur in het huishouden. Deze deur is in 95% van de huishoudens in Nederland te vinden. Ontzettend populair dus, zeker met een stalen scharnierdeur haal je iets bijzonders in huis.

Vanaf € 995,- incl. BTW
Stalen Scharnierdeuren

MIJN DEUR VAN STAAL

De stalen scharnierdeur van Mijndeurvanstaal is een echte eye-catcher in jouw woning. Onze stalen scharnierdeuren worden gemonteerd in een zeer rank kozijn. Standaard zijn onze stalen deuren uitgerust met een vakkundig weggewerkte magneetsluiting en zit er een speciale strip in de sponning waardoor de deur zacht dichtvalt. Wij maken de stalen scharnierdeuren op maat en produceren deze volledig naar jouw wensen. Geef ons jou wensen door en creëer zo jouw eigen unieke stalen deur.

Inspiratie opdoen?

FOTO’S

Bekijk meer projecten
Contact

WE HELPEN JE GRAAG

Meer weten of onze stalen deuren met eigen ogen bewonderen onder het genot van een kop koffie? Kom langs in onze showroom in Vianen (dichtbij Utrecht). Omdat wij graag iedereen de tijd en ruimte willen geven vragen te stellen en alles te bekijken is een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk op afspraak.

offerte aanvragen
afspraak maken